jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

lite lugnare

Publicerad 2012-07-31 09:32:26 i Allmänt

nu har det lugnat ner sig lite igen här har haft en intensiv jobbar vecka med långa pass och även om man slutat skapligt har man gjort något med barnen när man kommit hem och när man väl haft chansen att skriva ngt har jag dekat som en gris i soffan istället :P haha
var endast ledig i onsdags förra veckan och som tur sken solen då :) blev en runda in till stan och shoppa lite, var tvungen att köpa mig en bikini och lite andra saker sedan hem tog flickorna och drog t varamon vilken de båda tyckte var för kallt så det blev att packa ihop oss igen och dra till Lithobadet. där har inte jag varit sedan barnsben men vad kul vi hade :) var där i ett par timmar men när anelia skruttan ville lägga ner sitt huvud på badringen då fick det vara bra. hem och fixa i ordning lite korv med bröd och film mys :) det kunde inte ha blivit bättre. de somna så trötta och nöjda så, trodde jag att jag skulle gjort med men icke sa nicke jag brände mig över hela ryggen så jag kom inte till ro förrän kring 12 snåret och började jobba sju på torsdags morgonen. var lite segt att komma upp men det gick :P resterande veckan jobba man vidare och det var riktigt gött att vara ledig igår, hade en del att greja med och eftermiddagen spenderas med en massa ritande,målande klippande och klistrande med flickorna så nu har vi satt upp deras konstverk här :) under kvällen tog vi alla en promenad tillsammans, som resulterade när vi kom in: en och en halvtimme hade vi varit ute. regnet kom på slutet när vi nästan var hemma, var för väl det faktiskt. i morse för första gången på länge fick vi sovmorgon här till hela tjugo i 8 :O det var verkligen länge sedan nu.och min stackars karln som skulle vara hos en kl 8 fick ju panik så det var bara att klä sig och dra direkt. vi andra kör en blandning av musik filmtittande och lek. haha lite beslutsångest från flickorna verkar det som :P själv ska jag ta och pilla i mig en macka och ta mig min morgon kopp med kaffe och göra de sällis så får vi se vad resterande dagen bjuder på. hoppas ni alla har det kanon! :)

inte mkt

Publicerad 2012-07-17 18:15:53 i Allmänt

ja denna dag har det inte hänt så mycket. Har jobbat lite mera än halva dagen och så har jag bara göttat mig med barnen sedan ja kom hem samt duschat.
Har faktiskt en del huvudvärk och känner mig lite nedstämt. vet inte riktigt var jag har mig själv och mina känslor...usch bara se när det finns/blir tid till att tala om det också...det ordnar sig alltid på ett eller annat sätt men känns inte kul att vara på gång hem, en del av en känner bara ren glädje medans en annan del av en känner bara jahopp detta blir/ är ju kul sen..var inte bra att sätta sig framför data skärmen tydligen bara dunkar i skallen (mera). ska sätta mig med anelia & oscar här. cassandra är iväg med pappsen hos farmor. ovan**** nej inte ett dugg...
hoppas ni alla har haft en toppendag! det har jag på sitt egna lilla sätt ;)

lugn dag.

Publicerad 2012-07-16 16:20:18 i Allmänt

inte skett så mycket sedan i förmiddags. håller på att tvätta i fatt lite annars har man för det mesta bara busat och myst med barnen. :) cassandra har varit ute på en promenix med pappsen och vovven ute i rässnäs och gissa vad som sågs där.. alla djuren till cirkusen, cassandra hade tydligen inte sagt så mkt var mest intresserad av alla andra barn ;) vår sociala tjeja, exa hade däremot morrat åt elefanterna haha tur att hon inget försökte, förstod väl att: här ligger jag i lä. haha tokhund. här har lilleman nyligen vaknat, får då hoppas han blir uppe lite längre så kanske han sover något längre än till 4-5 i morgon. för min del så vankas det jobb :) börjar sju men kan ju vara skönt för karln att de ej e för stor fart på alla redan vid kl sex då Oscar lyckas väcka flickorna med för de mesta. och bara för att man nämner trollen börjar de gråta, dags att kila med andra ord innan plutten blir för sur på mig.

vakna tack!

Publicerad 2012-07-16 08:32:56 i Allmänt

känns som att det kommer ta tid för mig att vakna idag..varit uppe ett bra tag nu men inte många knopp i mig inte..har precis hällt upp mig en kopp kaffe så får vi väl se om man lyckas piggna till något iaf. här har man full rulle på barnen. de bråkar järnet och cassandra är som vanligt precis överallt och ingenstans. mina knas knoddar :P haha det kommer åtminstone från mig ;)
har precis kollat runt på mina sidor när det gäller annat boende och ntingen så finns det inget eller så finns det riktiga guldställen... morr morr det där körkortet man inte har vad det börjar störa mig ordentligt...verkligen dags att man tar det nu! har faktiskt kollat runt på lite skolor...hmm får se vad som händer och sker framöver :P hehe för vad det skulle underlätta, slipper tjata på karln om att man behöver åka o handla, kan ta alla barnen och bara dra iväg.kan bosätta sig mitt ute i ingenstans om man vill och jobben ja kan söka kommer ju minst sagt dubblas. hoppas bara jag klarar det, har ju alltid varit en praktiker men ingen teoretiker så teorin blir jag nervös för bara jag tänker på den. vi får se.
fått i mig halva koppen här nu nu kommer röksuget men har ju käkat en macka så nu ett bloss nästa. måste vakna snarast, här har flickorna musik och dansar för fullt e inte i tipp topp för det just nu men vad gör man inte för sina sötnosar :)

jahopp

Publicerad 2012-07-16 05:43:14 i Allmänt

Nu ger jag upp...vi får se om det löser sig eller inte jag orkar inte göra ngn större effort för det längre..
ps:till 05:00 har jag fått sova men han verkar somna om igen så nu zzzz ännu mera för mig :P

snart zzzz

Publicerad 2012-07-15 21:03:45 i Allmänt

haft det så himla kul och roligt på jobbet även idag. trodde faktiskt aldrig att man kunde känns så inför att åka o jobba. med andra ord har man hamnat helt rätt :P hehe tog ut vovven en sväng när jag kom hem busa lekte och lite så :) sedan en redig skön dusch när jag kom in. cassandra plutan var vaken med, vet inte om hon väntade in mig eller ngt för hon vägrade sova men susar nu gott. får säga att det var mammas puss som saknades ;) är så seg i både skallen och kroppen så nu blir det tv lite granna sedan kommer jag nog sova riktigt gott. bara hoppas Oscar sover lite längre än 04:20 i morgon. hoppas ni alla har haft en toppendag!

seg

Publicerad 2012-07-15 06:40:32 i Allmänt

Igår skedde det inte så himla mycket var på jobbet hela dagen. och när jag kom hem körde jag igång tvätta dammsög igen (fällande vovve) skura golvet fixa maten och disken..ja det gick i ett fram till ca kl nio då som först somnade cassandra och anelia strax efter. sedan slockna jag på soffan ;) haha börjar tyvärr bli en vana, fast vaknar alltid till eller blir väckt av karln så förflyttar jag mig sakta de få meter in till sovrummet :P
idag väckte Oscar mig 04:20 var mindre kul när man ska jobba en 13 tim pass idag men men det är som det e hoppas bara att knoddarna sover ikväll då när man kommer hem så jag kan stupa i säng direkt. förkylningen gör ju sitt med. usch ja om man kanske skulle ta sig en kopp kaffe innan jobbet idag känner jag för nu är jag bra seg i skallen. har ju en hund att ta ut med. måste kila hoppas ni alla får en toppendag!

Utkast: Jul. 13, 2012

Publicerad 2012-07-13 17:20:50 i Allmänt

kvällen börjar närma sig..känns väldigt skönt med det faktiskt efter denna dag med lite farande t både affär läkare osv. men den har varit bra trots allt. cassandra däremot är hur pigg som helst här och en annan börjar bli bra trött ingen bra kombo alltså :P hehe hade en redig tur idag... har gjort ett gravtest och det visade negativt tack o lov. alltså ta det inte fel jag älskar barn men inte flera just nu...och nej jag är inte tokig som bara "kör" på jag har extremt lätt att bli gravid och då trots skydd inte ens de pillren jag hade innan vi skaffade barn fungerar på mig nu. känns riktigt bra, eller??? Jag kan tänka mig en till men inte än på ett bra tag..de sötnosarna vi har måste både bli större och tiden ska finnas med. Tycker faktiskt det är viktigt att alla någon gång får lite egentid med antingen pappsen eller mig. det hade/är inte rätt mot varken min kropp o framförallt inte mot barnen vi har att skaffa en till nu. och det går redan i ett morgon till kväll.. tror min kropp skulle ledsna och sega ihop om jag behövde fara ännu mer, och hur tråkig skulle inte mamma bli i tjejernas ögon när jag behöver lägga lite mera tid på en ny liten nej där hade man tur. Nu får denna "grotta" vara stängd ett tag åtminstone för barn produktion ;) haha
nej nu måste jag ta mig lite kaffe känner jag inget druckit sedan i förmiddags och så ta knoddarna intill mig så klart med lite familje mys om de vill sitt med mammsen inte alltid det blir ett ja på den biten. ;)

Utkast: Jul. 13, 2012

Publicerad 2012-07-13 16:07:58 i Allmänt

Har en extremt kinkig herre här hemma just nu. Min lille plutt är inte alls på humör fråga mig inte varför för det vet jag inte men men.... alla prover e u fixade och klara dem kommer ju inte finns något det är jag säker på..är den där dumma ibs magen som jag säkert har men skönt att man kan vet att det är ngt än inget nu är det bara att leva efter det med. bara hoppas jag kan ge mig på att sluta röka med för vad med pengar en skulle spara på de och vad man skulle spara på magen/kroppen över lag..hmm se när man tar tag i den biten. nehe nu måste jag kila gubben och vovven är iväg här och har som sagt en kinkig herre en trött tjeja och en trotsig/busig.. ja den kombinationen kan ställa till en del ;) hehe

vc

Publicerad 2012-07-13 11:28:51 i Allmänt

jaha då har man varit på vc, ahr fått lämna 5 rör med blod bara de super roliga nr 2 rören kvar :S känns ju väldigt nice typ NOT men men vad gör man. Allt tippar på att jag skulle ha en IBS mage men läkaren vill vara på den säkra sidan och utesluta annat så jag inte har något organiskt fel eller ngn annan sjukdom då det finns både gluten och crohns sjukdomen i släkten.. Även fast ibs magen inte låter ett dugg kul så hellre det än något annat faktiskt. kollade lite symtom på det och det låter verkligen som de på alla symtomen. får väl se om man lyckas fixa till proverna idag eller måndag måste ju in innan kvart i tre i så fall. barnen e för tillfället ute med flickorna i lekparken och jag kan inte gå ut dit igen just nu då våran vovve är tokig här, ja hon gillar inte att man skiljer flocken åt så henne måste jag säga till titt som tätt då hon både ylar gnäller och skäller bara för att hon är här men matte hallå dem är ju där ute... känns inte bra för pluttan men hon måste ju samtidigt lära sig. vi kan inte vara tillsammans hela tiden 24 timmar om dygnet. Älskade vovve vad hon är rädd om familjen, du fina underbara hund!
ja ska pilla i mig något att äta här och ta lite kaffe då det känns som att ja ska somna när som igen haha

förlåt

Publicerad 2012-07-13 08:07:15 i Allmänt

vet att jag inte skrivit på några dagar nu. Jobbade kvällen i tisdags, underbart att vara tillbaka på jobbet :) jobbade dag hela onsdagen med goa Iza som jag känner sedan tidigare, var lite komiskt att vi hamnade på samma ställe och knappt sett varandra sedan hon & syrran slutade umgås. Efter jobbet handla jag lite, var i lekparken med barnen, de fick bada och sedan var de kvällsmat, kvällsmyset och läggdags för dem och ja ni som själva har familj vet ju hur lätt det blir att en annan somnar som en stock. Det var precis vad jag gjorde :P Igår blev det ju heler inget inlägg för jag bara är så seg just nu så de tär vidrigt åt det, har gått och blivit förkyld. det är så typiskt mig sommar tid, detta är 4 året i rad som jag blir förkyld på sommaren men sällan (nästintill aldrig) på hösten eller vintern.Hoppas bara det inte håller i sig i sex veckor som det gjorde sist alltså. Igår var barnens farfar och fru här och firade barnen i efterskott. dem blev så nöjda så :)
Idag ska man till läkaren kl 10 på vc, japp nu kör det igång bråket med läkarna för att få reda på vad det är som är tokigt med magen. Gäller bara att jag inte spottar ur mig något annat då jag tyvärr känner mig väldigt dempad i skallen just nu...lite väl många tankar som far som en berg o dalbana.. hoppas ni andra har haft kanon dagar själv ska jag nu snyta mig igen ta lite kaffe o sakta men säkert börja göra mig i ordning för läkaren sedan. Låt oss hoppas att det blir en vettig som lyssnar, annars har vi ett stort problem, läkaren kommer ej ha kvar mig som patient hahaha
PS: ska bli bättre på att uppdatera, jag lovar! kram

dusch

Publicerad 2012-07-10 14:49:58 i Allmänt

har precis tagit mig en skön dusch efter att ha städat både toa och rensat avlopp men de är i princip allt i hushållssysslor jag gjort idag :P haha nu ska jag bara klä mig vänta lite och bubbla lite med gubben/mysa med barnen och snart dra iväg jobbet here i come :)

bvc

Publicerad 2012-07-10 11:03:04 i Allmänt

snart göra oscar i ordning för att knata bort till bvc se hur stor han har blivit :) jag vet inte riktigt vad tycker ni om detta med bvc?? jag tycker det är kanon på ett sätt men som de första månaderna skena en gång i månaden känns lite väl häftigt tycker jag. och något som jag aldrig tvekat över är min egna känsla gjorde ju tabben med cassandra när hon va 2 månader konstant ledsen och bara skrek och skulle vara vid bröstet. hon är bara tuttig sa dem och va 100% på om att det är kolik.. bara intensiv amma. tjena du, gick bara någon dag efter att jag pratat med dem som jag köpte ersättning flicka sluka allt o somnade så gott. själv så testa jag och pumpa efter ca 13 på morgonen och fick inte ens ihop 60 ml på båda tutteruttarna inte undra på att kraken var ledsen.
jag menar inte att bvc är dåligt att ha absolut inte, känns bara som att det är lite väl mkt spring i början och som sagt va, lyssna på din egna känsla vet många som inte riktigt vågar göra utan bar lyssnar på vad som från dem i sin närhet tveka aldrig på din egna känsla!!! nog om det nu, måste göra mig i ordning här o knalla nu. hej svejs!

samtal

Publicerad 2012-07-10 08:25:06 i Allmänt

hade samtal med min mor för några dagar sedan, inte alltför långvarigt men ändå..hon o pappsen har för tillfället semster och hon ville så gärna låna barnen någon dag och hitta på något sa hon. Återstår att se om hon kommer höra av sig om den biten då hon aldrig kan höra av sig hit annars och menar hon alla barnen vet jag ej hur det skulle gå. Anelia har fortfarande svårt för mormor och hon blev då 2 i mars. I grund och botten är det ju så synd men jag har aldrig kommit överens med min mor på något sätt och hon är alltid så negativ, ska alltid ha något/någon att klaga på och väldigt lätt att se det negativa. jag ska inte mycket säga jag har själv i många år haft mycket lättare att se det negativa men tack och lov har jag kunnat ändra på det nu. okej självklart kan ju inte allt vara tipp topp jämnt men jag vet själv hur TRÅK allt känns när man bara ser på saker negativt. Och kontrollen som hon gärna vill ha har jag också ärvt. men vad fasiken jag behöver inte veta allt, man mår inte bra av att veta allt och vara så fokuserad på de. Njut av familjen och livet över lag istället. allt Känns mycket lättare, roligare och bättre då :)
Jag har försökt i så många år (utan att ha sagt de rätt ut) att få höra något bra någon gång eller våran relation till varandra ska bli bättre men det kommer det tyvärr aldrig kunna bli. Jag har gett upp, det är alltid jag som hört av mig eller något annat men det enda det handlar om sedan en fick barn är att låna någon av barnen. de gånger jag har haft något planerat och undrat om dem vill hänga med=göra något kul tillsammans allihopa. då har det aldrig gått eller passat henne helt enkelt antar jag då hon alltid sagt nej. Varför ska hon lån barnen för att verka en sådan bra mormor när hon inte en s kan lyfta luren och undra hur det är med dem eller ses på fika ja vad som..känner ig fortfarande hemsk som person som säger såhär men så som det ser ut just nu är det lika bra såhär... vi hörs av då och då genom att jag hör av mig & så ses vi på födelsedagar. för just nu är det inte mycket mera. sist fick jag ju höra att jag är säkert sur för att jag inte hört av mig men HALLÅ du då?? jag har för första gången på länge ett jobb som jag bara älskar att åka till stortrivs gärnet, har en fin familj som jag vill göra saker med när jag väl är hemma. Ja kan inte sitta o passa på att ringa henne bara för att jag har fått en lite lucka. inte för att hon svara alla gånger och sedan får man bara ett mess. nej usch vart inget bra inlägg det här behövde bara få det ur mig en gång då jag inget sagt om det hela på så länge nu så att nu är det gjort nu kör mitt liv vidare. och hur det hela spelar sig ut där återstår att se. Även fast man kan bli osams och bråka gärnet och inte alltid kommer överens, var glada för att ni har/om ni har en bra relation med era föräldrar det är guld värt. Ta vara på det!

Morgon

Publicerad 2012-07-10 06:25:44 i Allmänt

den nya dagen har börjat gry för mig här.. inte långt tid kvar så har man redan varit uppe en timme. ska snart slå på mig lite kaffe här. det e lite typat faktiskt min första dag efter förre veckans strul med magen som jag mådde bra på eller börjar känns mig bra på. Den dagen drack jag faktiskt en kopp kaffe, var inga problem, igår kväll svepte jag två glas med mjölk och fick magknip. ta det som laktos eller?? är väl inbildningssjuk annars :P haha nej då reagerade bara på det. men det återstår att se ska ju till vc på fredag. Då kör vi igång med bråk och tjafs med läkare. detta ska jag gå till botten med. Oscar ålar omkring här och verkar bara njuta av morgonen cassandra busen däremot verkar redan börja bli rastlös, hon e makalös flickan hon är precis överallt jämnt :P Nu börjar det bli dags att slå på kaffet så man orkar jaga i fatt busungen här när hon sätter igång ;) hehe hoppas ni alla har sovit gott i natt, fick jag göra när mitt magknip väl hade gått över. :)

Lugnt

Publicerad 2012-07-09 21:13:34 i Allmänt

njuter just nu bara av tystnaden..om man bortser från mina små älsklingars snarkningar ;) Oscar var ju med pappsen och vovven hos farbror anders och kusinerna. själv var jag ute i lekparken med tjejerna. dem håller på och sätter dit en ny lekställning med rutschkana kommer bli kanon när den är klar vilket jag hopps blir i morgon :) vi var här ute en stund i sandlådan gungade lite och så tog vi en promenad, blev att vi stanna till i två andra lekparker under färdens gång. Och ännu mera sandlåda en stund till när vi kom tillbaka till våran gård. När vi kom in ville dem bada, cassandra skruttan sprang direkt till badkaret :) våran badtokiga tjeja, anelia hack i häl på henne. medans dem bada så grejade jag i orodning lite dammsög och så, och nej går inte iväg så att jag inte ser dem eller så, har koll på dem då det kan börja bråkas och så är dem ju inte mer än 3 och 2 år. Så det som behövde dammsugas i ordning så jag ej skulle se dem togs när dem ville upp vilket vara strax efter att dem kommit i ;) men det är klart varit uppe sedan fem halv sex i morse och denna roliga eftermiddags hålligång. Blev lite fika efter det och så såg vi lite film och myste, märkte hur tröttheten började komma så fort fram med lite kvälls käk så de inte skulle slockna med tomma magar. strax efter det kom pappsen och lillebror, då blev det glatt och livat så att det gick att hålla sig vakna lite till hehe men nu sover dem så gott så och gjort en bra tag nu. och själv ska man också krypa ner strax då det blir en tidig morgon (som det alltid brukar här ;) ) och så ska Oscar till bvc och för mig vankas det kvällsjobb :) ska bli så gött o komma till jobbet och få röra lite på mig. förutom affären i morse är denna sväng med flickorna den längsta jag har haft sedan i strulet med magen utbröt i tisdags. små lyssnar på two and a half men i bakgrunden, bra serie det där men de är klart inte lika bra efter att Charlie inte är med längre han gjorde verkligen den serien. Kanske skulle ta och dra igång diskmaskinen här och sedan krypa ner har ju lite annat och pyssla med i morgon och kolla upp för efter sommarens slut drar det äntligen igång ;) vad tänker jag inte säga en men för en gångs skull känner jag mig taggad som attan och har gjort ett tag. hoppas ni alla har haft en toppen dag i solskenet! :)

äntligen

Publicerad 2012-07-09 13:09:12 i Allmänt

Nu fick ja igång bloggen på moben igen har strulat ett tag.. får se om man kan få/lyckas fånga några arbetskamrater på bild hehe
Ps: självklart lägger jag bra ut bild ifall de går med på det :)

min frisör

Publicerad 2012-07-09 09:31:58 i Allmänt

min underbara frisör Lotta :) funderade ju på att testa och gå till någon annan men det känns inte rätt har gått hos Lotta sedan barnsben och aldrig gått därifrån missnöjd. jag kan inte svika henne alltså. En del av mig vill ju ha långt hår men jag tröttnar också så fort på det. hmm kanske skulle ringa till raringen och se vad hon tycker att jag ska göra?? brukar låta henne bestämma. även när det gäller frisyrer, hårfärg ja allt och alltid trivts i det :) hehe

ingen bra rubrik :P

Publicerad 2012-07-09 09:23:08 i Allmänt

testar och dricka lite kaffe, svagt kaffe bara för att få i mig lite koffein så huvudvärken inte ska komma. har varit borta i affären och sedan dess busat/myst med barnen har även läst färdigt de sista sidorna i falskt minne med dean koontz. vilken bok alltså, hade allt och var så förgrömmat bra men samtidigt så hemskt på ett sätt. riktigt fängslande bok, läsvärd verkligen. Se vilken bok man läser härnäst återstår att se. hehe skönt att ha kommit igång med läsningen igen, det är rogivande. Har alltid tyckt det, bok, korsord och lägga stora flera tusen bitars pussel ;) jag e lite udda jag haha har massor med olika intressen som jag egentligen aldrig direkt erkänt genom åren då man i tonåren inte ville bli mer "utanför" alla hade ju mera eller mindre samma intressen och varför skulle en annan gå rakt emot?? herre gud vad tokigt gjort alltså men misstag är ju till för att lära sig av och det har man verkligen gjort. Har en del som jag fortfarande jobbar med och känner att jag inte riktigt funnit mig själv till hundra om ni hänger med på hur jag menar så svårt att försöka sätta ord på det.
Måste tänka lite på mig själv med, inte gå och bli ego absolut inte mina barn kommer först o kommer alltid att göra såklart älskar dem över allt men har även satt andra före mig och inte alltid sagt vad jag tänker/tycker/känner eller agerat och gjort det som känts rätt för mig. men det är det ändrat på nu och det e ju bara vänta och se hur vissa saker med den biten tar sig om det ens gör det då jag ändå ska bli överkörd av någon på vägen...nej usch vad tråkigt det blev det var inte meningen inte..
Här har barnen börjat röja ordentligt nu under detta lilla inlägg, vi har varit uppe i 5 timmar redan :P haha här får man skatta sig lycklig med sovmornar till kanske 6 halv sju om jag har riktigt tur :D nehe dags att ta tag i vissa sysslor. bara dricka upp de resterande kaffet först och hoppas innerligt att jag piggnar t snart. verkar aldrig komma i fatt med vila för kroppen efter dessa dagars strul med magen. hoppas ni alla har haft en kanon helg!!

ny morgon

Publicerad 2012-07-09 06:47:52 i Allmänt

japp redan en ny morgon igen se vad denna dag bjuder på.. snart ska jag iaf trampa bort till affären. visste att jag skulle ha gjort det själv redan igår. tydligen så lär man sig aldrig. hade svårt att komma till ro igår när jag skulle sova då jag kände mig så himla besviken...hade blivit lovad att en skulle umgås hela helgen och inte hjälpa en person men det blev raka motsatsen istället..det är ju inte första gången det sker och förstår inte varför jag fortfarande blir/kan känna mig ledsen över det men sådan är jag väl.. det blir bättre men det vet i fasiken...inte som det känns som just nu iaf. hittills känns magen bra idag och det vankas jobb i morgon :) wonderbar wonderbar klockan skenar visst iväg här dags att klä sig lite så man kan cykla till affären bli snabba bud fram o tillbaka...hej svejs

god morgon

Publicerad 2012-07-08 08:52:16 i Allmänt

redan har det vankats en ny dag en mindre rolig sådan tyvärr..det regnar igen!! fasiken då okej det regnar ofta på våran svenska sommar men nu börjar det allt ta priset tycker jag.typiskt med den första relativt lugna morgonen med magen som jag har haft sedan i tisdags och så ska det självklart regna. inte för att jag kommer kunna göra så mkt ändå då min kropp är väldigt trött efter dessa dagar. men hade varit trevligt att den var framme när jag hade orkat sitta på balkongen en stund men men den tiden kommer också. hoppas det fortsätter åt detta håll nu för på tisdag vankas det äntligen jobb igen, (hoppas hoppas) i morgon är det pass nummer 2 som jag är borta ifrån och de känns inte bra. idag blir det att ta det lugnt och försöka få lite mer ork i kroppen igen. Har en släkting som ska kolla upp om den han hyr sistt hus av har flera hus att hyra ut :) vore ju kanon alltså. okej känner ingen panik över det i år bara vi har ngt till nästa år säger jag. :P bättre sent än aldrig. ;) hehe kollar upp körskolor så det skriker om det, efter sommar jobbet ska det fasiken i mig tas alltså ett måste nu!!! :P trots tröttheten i kroppen e jag taggad i skallen till det nu ska det allt bli av! Här vill cassandra skruttan se film, får väl se om det blir hajar som hajar igen. hoppas ni alla får en bra dag trots regnet.

glömde

Publicerad 2012-07-07 17:30:07 i Allmänt

jag som var inne på att spara ut till långt hår... blir nog inte så känner redan för att kapa av det fast det inte var länge sedan men ska nog testa att gå till en annan frisör för omväxlings skull har ni någon som ni kan rekommendera här i lilla Motala???

tvingat...

Publicerad 2012-07-07 17:28:01 i Allmänt

ja jag har nu tvingat mig själv till att städ i ordning annars skulle inte det bli gjort idag heller...vissa i hushållet sover fortfarande och har det gött...kanske kan vara bra att hjälpa t något så ja kan bli bra från den jäkla mage någon gång...jag e klippt slut just nu kallsvettig och världens dunderhuvudvärk.. funderar på om man ska våga ta en halv kopp kaffe sen när man lagt barnen för o se om det släpper. är hundra på att det är kaffe huvudvärk jag har då jag inget druckit idag..men vet ej hur magen skulle ta det så vi får se hur jag gör med den saken. nehe måste redan kila här, barnen leker för fullt men e rätt så vilda just nu så måste ha lite koll och försöka få något mera gjort innan magen ballar ur av all irritation jag har i kroppen just nu. hej svejs

zzzz

Publicerad 2012-07-07 15:10:57 i Allmänt

vad skönt det vore att få sova en stund men det finns andra här som gör det istället...helt slut efter dessa dagar. prata nyss med jobbet, blir hemma på måndag med men till tisdag måste jag fasiken i mig ha blivit bättre till.. tycker inte om att varken må såhär och så känns det inte okej mot min arbetskamrater. dem ska inte behöva ta in en vikarie för sommarvikarien. jäkla östenssons att sälja dåliga mackor, har åkt på någon magbakterie vet ej vad då dem på jouren vägra göra prover..bra sjukvärd va??? NOT så nu är det lite vätska men ofta och endast kokt mat för mig..hoppas verkligen det ger sig snart. dessa dagar har varit så...kan inte ens beskriva det och inget man önskar någon alltså! nu vrålar/bråkar barnen igen. aja någon gång ska väl ja kanske få vila då läkaren sa att det var ngt jag behövde göra mkt men här kan man glömma det iaf..ska väl försöka dona lite då innan lilleman vaknar och karln får vakna när han vill orkar inte bry mig just nu... hoppas ni alla har en kanon dag o solen!

segt & kollar körkort

Publicerad 2012-07-06 11:20:22 i Allmänt

som sagt kollar lite granna när det gäller körkortet verkligen dags att jag ser till att fixa det nu för vilken skillnad det skulle bli för mig både på hemmaplan överlag och när det kommer till jobb biten o då inte minst boende, har funnit massor med guldställen och då är det ju självklart mitt i ingenstans. så nu jeflar som underbara Mona skriver i sin blogg ;) så ska körkortet fixas.
Annars mår jag väl relativt skapligt idag men för tillfället kallsvettas jag ngt otroligt alltså och lite små yr i skallen hoppas det ger sig snart alltså. tur att man har riskokare idag med, okej vi åt ris häromdagen men nu är det så att mina tjejer är precis tokiga i ris verkar som att det inte finns något stopp i dem när det kommer till de :P hehe

....

Publicerad 2012-07-05 13:39:54 i Allmänt

arg irriterad ledsen frustrerad,allt möjligt känner jag för tillfället... är trött på att uppleva det som motgångar & motsägelser från dig men nu fan är det nog...bara se hur det blir när jag inte ger mig heller..konversationen tar slut...kan vi inte komma längre eller ibland någon vart alls. Har i hela mitt liv varit alla andra till lags, och låter nog kanske egoistiskt men när är det min tur att få lite mera?? aja bara låta det hela utspela sig så får vi se...

vc nästa

Publicerad 2012-07-05 10:16:52 i Allmänt

vc ska ringa mig nu tio i elva så får vi väl se/hoppas på att man får en tid idag...hon på 1177 sa de att hon inte kunde säga exakt men låter som att det skulle kunna vara en IBS mage jätte kul, inte direkt men bara jag får reda på vad detta beror på så får man utgå från det sen. När det gäller jobbet så har det ordnat sig tack och lov kände mig så taskig om att jag inte kommer i morgon men det skulle inte fungera så som magen är just nu. Hur många arbetsställen tycker att man ska ta hand om sig sj och ordna till ett då det inte blir bra varken hemma eller där??? brukar bara bli en massa tjurighet annars ju åtminstone där jag varit förr.. snacka om ett kanon ställe på alla vis, plusen till dem och jobbet i sig blir bara fler ;) nu börjar jag kallsvettas här igen, usch dags att sätta sig ner en stund nu för snart kommer de starkare mag knipen igen. :S

still...

Publicerad 2012-07-05 08:19:05 i Allmänt

Nu dag solen skiner och en annan e fortfarande dålig. inte riktigt lika mycket men tillräcklig ändå.Vill bara lägg mig i sängen och dra täcket över huvudet det är sådant som inte fungerar när man har sötnosar i hushållet. Hoppas det blir något bättre lite senare sen så man kan göra någonting på eftermiddagen....men det återstår ju att se. känner mig även kluven känslomässigt idag..och så mår jag dåligt bara för att jag inget kunde göra med barnen ute igår... därför hoppas jag på idag.. vara dålig=en mor med uselt samvete mot knoddar. nu måste jag sätta mig på soffan igen nu kommer magknipen. hoppas ni alla får en kalas dag i solen!!!

phu...

Publicerad 2012-07-04 16:05:33 i Allmänt

har fått en maskin tvätt gjord och disken i ordning plockad...är klippt slut nu o känslan i magen är fotfarande desamma, vill inte alls ge med sig. Nu ska jag sätta mig och se om mina tjejer kan tänka sig att mysa lite med sin mamma som bara är så tråkig idag när det ingen action finns.. mina <3<3
lilleman har det gött hos farmor, hoppas innerligt att detta vänder t bättre snart annars får de bli läkaren i morgon.

kommande lunch

Publicerad 2012-07-04 10:58:22 i Allmänt

idag är jag riktigt glad över att man har en ris kokare... :P sorry kocken idag fuskar jag ;) haha skönt att bara behöva dona med köttet när man mår som man gör..

Urusel gårda kväll och idag ska man ej tala om.

Publicerad 2012-07-04 09:57:11 i Allmänt

Har jobbat hela helgen och var i måndags ledig=klippt slut då jag sov halvtaskigt hela helgen och bara känt mig så lustig på något sätt. igår morse höll jag på att försova mig, börja 7 och vavkna 06:20 :O lite panik där jag men se på fasiken tio i sju var jag på jobbet :P fick lite rejäla magkramper på jobbet under förmiddagen och jag bergsäker på  att de var stressen. har haft magproblem till och från sedan ca 15 års åldern känns som att det inte bara är stressen. idag har jag gått runt med en enda stor magkramps känsla i hela magen sedn kl 5 i morse och får hälsa på farbror toa konstant. börjar bli jobbigt nu detta ordentligt och de tar ju så mycket på kroppen med.  det spelar ingen roll när jag äter eller vad man äter max en timme sedan hej toan och så kallsvettig och magkramper visa perioder har varit lugnare än andra men nu är det bland de värsta på länge. Vet inte varför jag skriver om det här igentligen känner bara det att den ja skulle vilja prata med om det sa sist det var något att det är mitt psyke det är fel på. ja för jag vill ju verkligen ha de såhär...äta innan man ska iväg någonstans går inte och ska man iväg måste jag veta om det finns toa i närheten fan det är inge kul längre hatar det här.. usch inge rolig inlägg det här behövde bara få ur mig..ska ta min totalkrökta krop av smärtor och bege mig in till flickorna som nu står och dansar. <3<3<3<3<3<3

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela