jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

Någon som vet???

Publicerad 2012-05-30 12:42:13 i Allmänt

Finns det någon där ute som vet något nummer eller någon hemsida på privata hyresvärdar i Motala??? försöker hitta här och blir koko snart...Igen superpanik med flytt men är ju alltid bra att ha kolla så man kanske lyckas fånga någon med uteplats då det är flera års väntan där vi bor nu :S Om ni vet någon så skriv det gärna :) oerhört tacksam PS: urusel att hitta på nätet (jag vet) borde kunna bättre ;)

berg och dalbana

Publicerad 2012-05-30 08:17:31 i Allmänt

Ja det kan man ju lugnt säga att de senaste dagarna, fel vecka i månaden och även kommit några "käft smällar." känner sig lite halv mat för tillfället och Oscar är på lite bättre humör nu iaf går åt rätt håll där ;) Ibland undrar man varför det inte kan få gå längre tag emellan att saker sker men det är väl som man brukar säga, allt kommer i tre så nu väntar jag bara på att de tre positiva sakerna ska ske :) Det är ju inte så att man har de dålig absolut inte, vi har tak över huvudet, alltid mat på bordet osv. och framför allt en underbar fin familj :D vore bara kul om man kunde lägga lite mera energi på familjen än vissa andra saker. Men vem känner inte så då?? jag tror att alla som har familj känner så.. Ja ska sätta mig här nu o kolla lite film och mysa med mina älskade knoddar, mår inte riktigt bra åt en hamburgare och det skulle jag verkligen inte gjort.. får vara slut med skräpmat nu, okej det var länge sedan nu men om man blir och ska må såhär då kan det vara. håller mig till kycklingsalladerna från sallads baren istället :) Just det vet inte om jag nämnt det än men den nya sängen vi fick hem i fredags, helt underbar blev så bra så fattas det bara att få tag i en längre hylla som ska upp ovanför och sedan lite nya andra gardiner. NI kommer få ett foto när hylla och allt ät på plats då det nu ser lite tråk ut :P Nu blir det filmtajm och hoppas "elaka" magen lugnar sig snart.

vilka dagar

Publicerad 2012-05-29 20:25:58 i Allmänt

Är klippt slut i huvudet nu känner jag varit inte direkt körigt men mkt livat sen min lille oscar kom hem fån farmor igår. Där kan han få hundra tio, vi brukar säga att han lever lyxliv när han är där. Och självklart nekar jag ingen av barnen att var med farmor och oscar har verkligen fått ngt specielt med henne precis som flickorna:) men nu när han kom hem efter att ha sovit där så usch från ca halv tre igår eftermiddag till sex hugget idag har han konstant gråtit och skrikit för att man inte ger honom 110 % blir lite slut i huvudet då alltså verkligen. Hoppas bara morgondagen blir bättre men de tror jag nog :) flickorna har det varit full rulle på som alltid. Cassandra somna en stund efter dagis idag med precis som igår.så trött och nöjd så :) ja skulle ju träna förut idag så ja kan börja skriva om det med men de har bara blivit lite motgångar där. Försr paja ju knät för ett tag sedan och det är inte okej än o så var oscar så himla ledsen så det gick inte. Ja o cassandra ska se lite tv och mysa här nu de resterande sover och pappasen e ute med vovven och skulle handla. Snart är det redan är en ny dag med nya tag och nya nöjen och oscar är troligtvis gladare ;) hoppas ni alla har haft en kanondag och får en fortsatt trevlig kväll. Här ska det nu mysas. :

vilken härlig dag.

Publicerad 2012-05-27 18:58:28 i Allmänt

idag har vi varit ute o lekt i sandlådan några timmar i förmiddas/krin lunch vilket nu även syns på mina axlar jag som aldrig brukar få färg, bara röd men det brukar ändå ta sin tid men inte nu inte :P så just nu lyser mina axlar rött men inte rikigt som stopp ljus iaf ;) haha
strax innan klockan tio klippte jag hello kitty väskan (en stor i plast material) och knata ut med tjejerna och vi gjorde altt möjligt både grävde hål har alla möjlia fomrar av både händer fötter, gubbar, fiskar krabbor ja you name it liksom. Flickorna verkar aldri tröttna på att sitta i sandlådan. :) efter att ha varit där ett tag så hämtade jag vagnen och gubben min skicka ner plånboken t mig som jag glömt och så knata vi t affären och handlade lite. Vagnen fick följa med då, synstes att flickorna började bli trötta. hem och in dem körde en blandnin av att kolla tv och jaga varandra medans ja plockade disk, lagade mat och hängde tvätt. Gjorde faktiskt en "fuling" vi åt i vardagsrummet framför katten gustaf, kändes definitivt som rätt val då det är så varmt i köket en bra bit in på eftermiddaen, har ju solen på den sidan till kring 1 halv 2. hade ju tänkt knata ut strax efter igen men cassandra stumpan tvärslocknade på soffan efter maten och anelia gäspade också. trodde hon skulle somna med men icke, så vi hade lite mys pys i soffan till det som var kvar av filmen och även jag höll nästan på att somna sittandes :P haha
måste ha hamnat i något mellan ting för helt plötsligt var kl nästan halv fyra och vi fick besök av mattias. full rulle på flickorna då, ska visa allt som finns och de ska också gärna dansas ;) hehe när han gått så pratade ja lite med svärmor då oscar plutten är där fortfarande sen i fredags kväll men i moron kommer han hem, han har både varit med farmor på marknad, åkt gräsklippmaskin med farfar kenneth och allt möjligt :) min älskade lilla skrutt. Tur att vi åt här vid sex för nu vid halv sju decka anelia älsklingen på soffan sittandes hon var så trött. Cassandra sitter i badet, pappsen e och handlar och ja ska trycka i mig lite panodil mot "fel" vecka värk och ta mig en kopp kaffe. resterande kväll kommer bara bli det allmäna plockandet med disk och en massa massa familjemys och hoppas morgon dagen erbjuder lika fint solsken som idag :) hoppas ni alla andra haft en kanon dag med och får en lika underbar kväll!! :)

solsken :)

Publicerad 2012-05-25 09:51:11 i Allmänt

idag skiner solen med och låte mig säga det är UNDERBART!!! :D
Här haft vi haft en kanon morgon, Anelia tog sin lite sovmorgon idag lille man sover fortfarande, blev trött efter morgonvarven runt i lyan. Cassandra busen va snabber förut och smet in i badrummet när jag var ute o rökte så hon tog sig en bad idag vid kl 7 redan haha tokfian. bara älskar att bada och jag kunde ju lika gärna köra igång så tvättkorgen är tom & endast dammsugning kvar resterande av dagen blir bara att njuta av solen och härligheter med familjen. Det enda som är ett måste förutom att vara ute idag är att våran säng har kommit så den ska hämtas jippi så gött! ser än så länge t att bli en kanondag bara hoppas mitt knä vill vara med lite mera på noterna annars får jag försöka bita ihop idag... blir till att ta det extra lugnt ikväll då.
Igår var knät emot mmig så igår kunde det ju inte sker alltför mkt heller tur att man är två i hushållet, pappsen stod för aktiviterna :) alltid extra kul att vara med pappsen och slippa morsan sin ibland ;)
igår kväll fick jag lida en liten stund iaf, det var dags för vaxning. Jag vaxar alltid och nu har man ju inte gjort det på ett tag så en har rakat istället. hade "nästan" men bara nästan glömt hur det känns iaf på bikinlinjen men fasiken vad bra det blir skönt att det tar så lång tid innan det kommer tillbaka med. så idag är man precis silkeslen. :) värst är ju faktikst första gången man ska vaxa då håret gärna ska ha växt ut en del fy fasiken, tur att det var vinter och ingen annan såg benen. hahaha det är ju några år sedan jag börja vaxa och det kan ja säga huden vänjer sig och idag känns det knappt, på benen iaf. Jag vet föör ca 2 år sedan skulle jag visa en tjejkompis/ hjälpa henne, hon skulle testa. Jag minns så väl än idag när jag drog första remsanpå hennes ben kraken flög ju nästan all världens väg. Har aldrig hört henne svära så pass som hon gjorde då, men hon tyckte det gjorde redigt resultat.
Här börjar barnen ropa på mig nu så det är väl dags att se till att ha lite kul nu :)
Hoppas ni alla får en kanon dag o solen!

fåret shaun

Publicerad 2012-05-24 07:42:30 i Allmänt

har nu anlänt på tv och gissa vad har tvvå flickor som dansar gärnet till melodin och sedan sitter som klistrade :) Oscar mannen är nu inne på sitt tredje varv lägegnheten runt, han är så härlig o kolla på när han ålar om kring och upptäcker alltid något nytt. stor värld för honom denna lägenhet, vänta bara killen tänker en annan finns mycket mycket mera att se och uppleva fast det är klart precis allt kan ju inte upplevas eller uppfattas när man snart 9 månader :P
Blir till att ta de lugnt idag med då knät fortfarande värker också, ser inte ut som att jag kommer klara av att knata inne på ikea i morgn :S jag som gärna vill nu när vi får hem nya sängen i morgon med ju. se om gubben kanske kan tänka sig att åka in ändå annars fr man väl ta något på jysk iaf. För mera kuddar är ett måste, mkt kuddar ska det vara..okej man har men vadå börjar bli dags att byta och med alla "kuddkrig" både en annan lekt med barnen och dem sins emellan så börjar det bli dags. Tycker du har börjat platats ut haha ligger inte lika bra med skallen längre och när det blåser korsdrag på kvällen i den så kan den ju få ha ngt skönt att ligga på iaf ;)
varit uppe sedan halv sex men inte förrän nu har jag hällt upp min första kopp kaffe men en trevlig morgon har man allt haft ändå, morgon mys med barnen och så ringde underbara svärmor på vägen hem från jobbet :)
nu måste jag kila barnen ropar :)

fortsätta jaga eller bara ge upp??

Publicerad 2012-05-23 13:56:15 i Allmänt

Nu är det några veckor sedan som man var på arbetsintevjuv och har inget hört. Känns som att loppet där är kört, men jag är som som  person att jag vill veta till 100 % hur det blir även om det är ett fett NEJ :P
Bara det att jag har försökt nå chefen inget svar, mailat till honom inget svar. alltså okej jag förstår om det är mycket nu innför sommaren men hur många minuter tar det att ringa och säga eller nej?? Inte många muniter alls och jag tror väl han har tid för tre 4 minuter någon gång under en dag. har svårt att tänka mig att det är full rulle t 100, att varenda är fullbokad. aja känns bara tråkigt. jag ska iallafall köra igång med det min gubbe gett förslag till mig på så får vi se hur det går. Har bara vissa små varor till då måste inhandlas och sedan kör vi.
Här har cassandra sovit/sover fortfarande och lilleman har nyligen vaknat..varit rätt skönt faktiskt efter smällen i knät igår för jag har behövt vila benet en stund och det har jag fått göra nu. sitter just nu och dricker en kopp kaffe, medans lilleman äter och anelia kolla art attack. Ska nog ta och göra henne sällskap i soffan :)

min flickor :)

Publicerad 2012-05-23 08:09:27 i Allmänt



min flickor 2010 va små de var och nu redan så stora. <3<3

galen förmiddag...

Publicerad 2012-05-22 13:54:33 i Allmänt

jaha här skiner solen för fulla muggar och det är så härligt. bara synd att förmiddagen blev så tokig. Jag tog flickorna och skulle ut på en promenad med vovven och denna gång ville ingen av mina flickor lyssna för fem öre de båda skulle sticka åt varsitt håll. Framförallt lilla Anelia. Jaga barnen är en sak men blir lite bökigare när man har en hund som inte ska göra sina behov bara för att barnen e med ut och hon lyssnar inte på mig för fem öre längre. (det har börjat komma sen vi fick Oscar). och idag tog det priset hon drog omkull mig så jag slog knäna i asfalten, stort morr från mig då om man säger så i mildare form..svor tyst för mig själv...reste på mig fick gå o hämta Anelia och gå in.. och varför jag gick in direkt. jo efter min graviditeter har jag fått två åderbråk och det ena sitter så dumt rätt över det högra knät. kände ju direkt att något blev tokigt och mycket riktigt det sprack igen. så nu haltar man omkring här, kan knapp böja på benet inte heller sträcka ut det fullt ut och är lila svart över halva knäskålen...nu har jag börjar lugna men men f** vad hon var gratis förut kändes det som. hoppas bara det är något bättre till i morgon, känner bara att det var de roliga i dag. flickorna har badat här och så har vi ätit lunch och myst tillsammans och nu sover cassandra så gott, hon tvär slockna i soffan. och jag ska sätta mig och mysa med Anelia till art attack här. Blir pappsen som får ta resterande utomhus aktiviteter idag :( usch aja tur att man kan hitta på saker inne som ute bara trist när det är så fint väder. Det var den träningen ikväll med, kommer ju inte kunna köra ben iaf.. får ta det resterande.

mysmorgon :)

Publicerad 2012-05-22 08:05:21 i Allmänt

ja det har man verkligen haft med de små har varit nedbäddade under mitt täcke fram tills nu ungefär, vet inte om myrorna börjar klia lite i benen nu. De har verkligen sovit som stockar i natt efter att ha varit ute hos farmor igår, sj så passade jag på att ta mig en powerwalk ett bad och myste lite för mig själv. Är ju inte ofta man har dem egna stunderna lika bra att passa på o köra fullt ut när man har chansen :P haha Nu går man bara lite i väntan på att höra ifrån en person som min karl känner, jakten på en crosstraineer har inte slutat. Det är inte så omtyckt att dra med sig te barn t gymmet och man kan ju ej påstå att barnen vill vara med heller, därför kör man så mycket som möjligt på hemmaplan och visst går det allt men det blir ju en annan känsla på gymmet. roligare på hemma plan så sett barnen kan vara med men ändå springa ifrån t sitt rum eller så man behöver inte jaga efter för att dem är på väg att försöka lyfta hantlar som är alldeles för tunga. ber om ursäkt att min tränings del inte kommit igång än, bara blivit så fel här nu under helgen och lite så men nu så ny vecka, nya tag och helomvändning på många saker. Skänk mig gärna lite styrka... och ni som gör det tack på förhand. :)

tröttnat..

Publicerad 2012-05-20 09:49:22 i Allmänt

är så trött på att konstant få sitta uppe själv jämnt och ständigt. att få känna mig så konstant ensam i vuxet sällskap,ta det inte fel nu jag älskar mina barn överallt annat i detta universum men det blir faktiskt lite träligt när man näst intill bara har barnen att prata med..blir ju inte vuxna samtal om man säger så. :P som sagt inte min dag idag heller alltså. aja försöka ta och göra någon nytta kanske så få en väl se när en får något vuxet sällskap idag... :S

ingen bra helg...

Publicerad 2012-05-20 08:39:13 i Allmänt

denna helg har hittills bara vara bläh i mildare ordform, för tillfället känns det inte som att denna dag kommer bli mycket bättre heller. Får väl se hur det blir, väntar iaf på besked när det gäller en crosstraineer. hoppas innerligt att den finns kvar och så får jag väl "fjäska" lite för gubben min så han hämtar den åt mig. Blir lite svårt för mig att ta mig t Mjölby :P känner inte direkt för att cykla den sträckan och crosstraineen skulle jag ju ändå inte kunnat få med mig tillbaka sen. haha det har varit så mkt nu ett tag som påminner om både gamla dåliga saker, som gjort mig så trött mentalt då en annan försöker planera framåt med när det gäller jobb biten. är så trött och har så ont i magen ca en halv dag innan det börjar släppa så igår tog jag tyvärr ytterligare ett beslut som behövdes inte ett dugg kul men vad ska jag göra då?? jag går ju bara o mår dåligt sen, och det får vara bra med såna perioder nu min familj ska inte behöva bli lidandes på ngt sätt bara för att en del på min sida ska (ursäkta ordvalet) fucka till det. Nej idag är det sista dagen jag får känna mig såhär från senast! i morgon blir det andra nya glada, pigga alerta bollar i luften :P så det så! Har en hel del att bubbla med min sambo om sen när han vaknar, har en massa nya roliga idéer att lägga fram så får vi diskutera och greja lite så får vi se vad det leder till. måste ju börja någonstans :) nej nu måste jag rusa här. på återseende!

zzzzz morgon

Publicerad 2012-05-19 07:06:18 i Allmänt

är för tillfället en fruktansvärd seg morgon inte det att barnen vaknat lite om vartannat, det bekommer mig inte då de slutade upp vid två hugget men har sovit tungt som attan sen och har nu en sprängande skalle..varken roligt eller skönt. aja thats life sometimes liksom :P idag ska jag påbörja min träning ordentligt, och då även min särskilda flik kommer nog bli bra intressant att kolla i den sen när det gått ett tag. kommer ju även ta före och efter bilder så man finner motivation att fortsätta haha och den kommer jag nog verklige finna känns det som. och så kommer/är ju träning ett bra sätt att få ur sig irritation och frustration om man har det. Och det kan ja erkänna att jag haft lite för mycket utav den senaste tiden tyvärr, men det ska det att bli ändring på och det som satte sina spår och även än idag kommer jag nu då hålla på avstånd och dags att även börja säga ifrån ordentligt. alltid fått höra att jag är för snäll mot allt o alla, inte för att jag ska gå o bli elak/dum men dags att säga göra något då det blivit en annan som mår dåligt sen och det tänker jag inte längre ta så det så!!!! Undrar om jag orkar lyfta på min lösa stora lopez rumpa nu och ta min andra kopp kaffe så man kanske blir människa snart. ska eller inte?? det är just nu den stora frågan. haha Jo jag ska hehe dags att börja bli människa för dagen då man har lite utflykter att göra sen, några måsten och några nöjen :)

kvällsmys

Publicerad 2012-05-18 19:16:56 i Allmänt

Jag o flickorna sitter o myser framför hitta nemo. Lille man har slocknat då han inte sovit på hela dagen. Sj så kommer jag sätta igång träningen t hundra från i morgon, det är verkligen dags för inte en liten förändring utan en redig en :p hehe har även öppnat en till kategori här på bloggen,träning. Där kommer ni som vill hänga med på min resa när det gäller att i första hand nå min målvikt och sedn är det dags stt.börja bygga :) mima första vikter är inköpta nu fattas bara en crosstrainer och framöver lite tyngre vikter. Nu ska vi ta och mysa vidare här : D

huliganerna slår till

Publicerad 2012-05-18 10:51:39 i Allmänt

När man inte känner sig helt ok efter igår ska självklarr min söta huligan liga slå till : p här försöker man greja i ordning lite samtidigt som man umgås då man inget gjort än. Den minsta plutten vill ha uppmärksamhet en klättrar upp på bordet så fort jag inte ser en springer fram o tillbaka i hallen o skriker. Har inte häcken full ja lovar : p hehe vardagsmat här med en tre o två åring samt 10 månaders pöjk :) hahaha life is wonderful.

.......

Publicerad 2012-05-18 10:36:08 i Allmänt

Nu kanske testing testing....från moben : p

tack

Publicerad 2012-05-18 10:28:07 i Allmänt

som skrivet tack min underbara goa vän för att du ringde det värmde i hjärtat mitt.
sanna vänner är inte lätta att få tag i men när du väl finner dem så ta vara på dem och gör allt ni kan för att ha dem kvar i ditt liv även fast det konstant förändras på eller annat sätt.
Morgonen idag kändes först tung men efter samtalet från goa L**** så känndet bättre, känns skönt med någon som vet och förstår men lika väl som vi kan prata tråk kan vi också har rikigt kul o får alltid skratta. eller hur snäckan ;)
Nu ska jag ta och umgås och bara götta mig med familjen och njuta av vad denna dag erbjuder :)

Fan ta DIG!

Publicerad 2012-05-17 17:55:16 i Allmänt

du lcykas verkligen sabba allting på ett eller annat sätt altså, vill inte behöva ta ett beslut men kanske är ett måste..orkar inte heller bråka då jag vet att de e vad som skulle ske om jag öppna min trutt. men kanske e dags för det som min älskling säger till mig att jag ska göra mot dig. för såhär kan inte en annan gå o må, det är väl itne heller meningen att man ska få magknip så fort man vet att man måste träffa dig..tårarna vill komma men jag tillåter det inte dem har runnit alldeles för mkt redan under åren för allt du sagt som satt ärr i mitt hjärta. kan int förstå hur man kan göra så..märkte att jag höll på att säga en sak en dag, en sådan sak som du alltid sagt till mig och en sak är jä***gt klart jag kommer ALDRIG bli som dig aldrig, visar jag den tendensen kommer jag söka hjälp direkt. ens familj är ens allt och ja kommer göra allt för min och vad fan har du gjort??? fan ta dig!

kollat lite bloggar..

Publicerad 2012-05-16 09:33:35 i Allmänt

sitter o kollar runt lite på träningbloggar, medans barnen vill ta det lugnt (än så länge) hehe
Har legat på lat sidan alldeles för mkt den senaste tiden och nästan tappat motivationen, INTE ett bra tecken när man komma både igång och i form. Har väl tyvärr haft lite tråk känsla för det mesta den senaste tiden, (inte för familjen) utan att allt annat runt i kring inte vill gå ihop sig som en annan vill och försöker. Och nu är den extremt roliga valsen med enhetschefen igång igen, suck...skulle fått besked vid detta laget men inget hört. jag är ju sådan att jag vill gärna veta vare sig det är ett ja eller nej så jag vet. att vara i ovisshet är bland det tråkigaste jag vet, se om jag lyckas få tag i honom idag då det är e ledighet efter idag. Fasiken maj månad är de ju inte lång tid kvar på..
jaja till något positivt, förutom min goa familj då rå så har jag nu fått hem vagnen jag buda på :D känns underbart.
Inget mera släpande på syskonvagn när man bara ska ut med en eller två eftersom flickorna knatar för de mesta nu,syskonvagn behövs endast vid länga promenader. nu måstew jag fösöka komma igång här så man kan komma ut i det underbara vädret idag med :) äntligen SOL

JA

Publicerad 2012-05-15 10:25:20 i Allmänt

jag lyckades haffa den vagnen underbart, nu slipper man köra runt på stora syskonvagnen när det bara är en man ska ha med sig :P tackar tackar vad skönt det ska bli. här har man yckats plocka lite granna mellan allt bus och nu är det inte alltför lång tid kvar innan det e dags att dona med lunch. får bli ris o korvstroganoff idag det var länge sedan och är något som flickorna älskar. kommer nog oscar oxå gilla, väldigt säker på det men fram tills dess en massa mys :)

:)

Publicerad 2012-05-14 20:32:37 i Allmänt

förmiddagen var relativt "lugn" om man kan får säga så, för att vara här hemma var det lugnt flickorna busa och lekte en hel del för sig själva för omväxlings skull och självklart så myste vi med jämna mellanrum med, och jag kunde ju inte låta bli att ge mig in i lekarna heller, det stora barnet som jag är ;)
redig skillnad mot igår för igår var helt ensamen hemma i nästan fem timmar :O Det blev näst intill alldeles för lugnt för mig inte van att ha de så, tog mig ett redigt bad vilket var skönt i lugn och ro. dammsög och skura golven vilket inte tog lång tid innan det var klart och sedan hm vad göra nu?? tog en kopp kaffe surfa runt lite och sen hm igen..haha kändes som att skallen skulle börja gå på total tomgång. okej jag är van att ha de lugnt på ett sätt men brukar alltid ha åtminstonde en hemma hos mig eller med mig beroende på vad som ska göras. Det är behövligt för alla föräldrar att bara få vara ibland, inga måsten inget skenade osv. och det är ett fåtal ggr jag varit helt ensamen de senaste tre åren. (går att räkna på en hand) ja då kan ni ju tänka er. jag o karl har varit iväg helt sj sällan med en gång för att storhandla eller när man varit på väg till bb för att få nästa knodde :P kanske dags att vi gör ngt tillsammans med så att man inte glömmer bort att det faktiskt finns ett oss också och inte bara vara föräldrar och jobb eller tycker ni jag har fel??
Här nu har både cassandra pappsen och vovven deckat på soffan haha ska bara mysa lite, ja visst du ;)
sj så ska man slänga in tvätt i tumlaren här och sedan bege sig t affären blev ett måste då alla tre knoddar bestämde sig för att visa med råge att de äter som de ska... slår aldrig fel lugnt först men börjar det med en kommer de resterande två med, vad det än gäller :P haha så sen oscar kom hem från farmor i eftermiddags har det gott i ett med både mat, han lite kinkig då vi haft lyx med 220% procent uppmärksamhet ett tag, han har fått bada ena tjejan fått ta sig en dusch som tyvärr blev ett måste..bara typiskt att de skedde när hon visa att hon var klippt slut, annars hade hon självklart fått bada :)
jahopp resterande av hela hushållet sover här och ja ska se t att komma iväg. har lagt bud på 500 på en vagn, hoppas innertligt att jag får den då jag är i ett STORT behov av en.
ha en fortsatt trevlig måndag väll nu allesammans!

...

Publicerad 2012-05-14 09:26:39 i Allmänt

Blåser verkligen halv storm ute idag så idag får det bli en grejar dag, måste ju börja komma någonstans med sovrummet ju och så självklart en massa bus och mys med knoddarna. Oscar kommer hem ngn gång under dagen, varit hos farmor i två nätter. Prata igår, hon undra när jag vill ha hem honom igår eller idag då, hur mkt bebis behoov har du sa jag och välj du. bra då kommer han i morgon fick jag till svar ;) han har de så gött hos farmor lever lyxliv ju. 120% procent uppmärksamhet, bara massa gos och mys och är de fint väder kan vi ju ligga på stora altanen på filt och bara njuta :) han har allt farmor runt lillfingret. ;) (oxå hennes egna ord)
om en annan kanske skulle försöka sätta igång här återkommer med ett inlägg senare sen igen, då om går dagen när man va helt ensamen :O

Ny mob :) och ommöblering??

Publicerad 2012-05-13 07:16:48 i Allmänt

jag är inte ju inte så superteknisk av mig diekt men en del saker när det gäller min nya mobil jag fick igår (:D) har jag redan snappat upp ;) men har en hel del kvar att lära märker jag...hade ju en mob som var blandning av knappar och touch som bara strulade näst intill hela tiden var så trött på den att jag till och med var duktig att jag missade att den var kvar i byxfickan en dag och byxorna slängdes in i maskinen :S slutade inte så bra köpte en redig billighest tele då så jag bara kunde messa och ringa på men äntligen har man en ordentlig mob igen. haft den i ett dygn ikväll och den är suverän (än så länge) haha blir till att ha den HÖGT upp på en hylla då mina töser har en tendens att stjäla den och gömma undan när mamma är upptagen med något annat. Lite ovant att bara ha touch men skam den som ger sig ;P
Här idag har vi inget särskilt inplanerat, kör på ren impuls dag och se vad bjusar på helt enkelt. Solen verkar vilja titta fram lite idag iaf, skönt det för resterande dagar har ju bara varit så TRÅK med allt regn.
kommer väl åtminstonde ta lite mått och ha mig nu under förmiddagen, nämnde en rätt redig ommöblering för karln igår men vet inte om han kommer nappa på de i mitt huvud låter det ju jätte bra men vi får väl se vad som händer och sker och framförallt vad mina mått säger också :P (får inte glömma vad karln tucker inte säkert att det medtycks eller är så populärt) haha

var inte igår direkt....

Publicerad 2012-05-11 08:48:52 i Allmänt



var några år sedan nu HAHAHAHA fan vad trög man ser ut då men kul har vi alltid..så denna fula bild på mig bjusar jag på ;)

skruttig och fjuntig...

Publicerad 2012-05-11 07:19:22 i Allmänt

har känt mig så konstig de senste dagarna och idag mera än någonsin, vakna med lite halsont och halva snoka igen kloggad..då kommer bara nästa sak, förkylning eller är det med allergi så alltid är kring denna tid som bråkar?? inte en aning men hoppas inte på förkylningen då vi ska åka o kolla kossor i morgon ju. vad fan varför nu av alla veckor o alla ggr som flickorna varit dåliga osv. shit happens liksom bara så typiskt. Här har cassandra skruttan total vänt på dygnet och e pigg som attan och full rulle på kl sex varje morgon, lite segt men snart kommer man in i rutinen med det igen. Ja jag kan erkänna, varit en period man blivit bortskämd :P hehe tur att barnen tycker man behöver lite extra sömn ibland iaf, för bortskämd med kramar & pussar mm blir man alltid även lite för mkt med "syskonkärleken" med ibland då det bara bråkas morgon till kväll. Man kan inte vara på topp jämnt eller hur? Idag vet jag inte riktigt vad man ska göra än så länge inget inplanerat, just nu vill jag bara böörja vakna till någorlunda och börja känna mig bättre. Håll tummarna för att det bara är allergin.
PS: Än så länge tyvärr inget hört om jobbet :S

trevlig gårdag :)

Publicerad 2012-05-08 07:46:26 i Allmänt

igår var vi hos svärmor som fyllde år, var lika treligt som det alltid är :) blev bara lite paff på vägen dit för det bukar alltid vara varmare där och knapp blåsa men igår tvärtom. Här inne i stan sken solen för fullt, skönt och ingen direkt blåst. kommer ut till västanvik och där både blåste det kallt och precis grått på himlen, ingen sol där men det hindrade en inte var ute en stund med barnen och vovven sedan gick vi in och fika och myste lite. flickorna gick ut med pappsen, vovven och farmor efter fikat med. jag höll mig inne då faktiskt då jag enbart hade linne på mig så jag satt med Oscar och götta mig lite vilket var ren tur det då han blev kvar där till i eftermiddag :P han vet precis hur han ska flörta in sig hos farmor hehe. kvällen här hemma sen blev lugn, flickorna somna ej långt efter att vi kommmi hem och en annan jobba med hemsidan ett tag. sedan blev det lite god mat gubben slängt ihop under tiden och tv tittande. Var så lugnt och skönt. Nu är det ny dag med nya tag, hoppas bara att jag får besked om mitt sökta jobb i sommar med. hoppas hoppas. men det återstår att se. Nu måste jag se t och få i mig lite frukost här. ha en trevlig dag alla!

snart västanvik...

Publicerad 2012-05-07 12:50:34 i Allmänt

idag fyller min älskade svärmor år, stort grattis till dig!!!

karln här är precis iväg med flickorna hos pedagogen och jag håller på att förbereder lilleman/ mig själv då han hojtar till när ja ska komma ut till parkeringen så ska vi iväg. så idag blir det att vara utomhus pecis hela dagen och fira svärmor. (oscars favorit) ;)
hoppas bara det går bra hos pedagogen för flickorna.
måste sätta lite fart här nu men åter kommer med ett inlägg och lite bilder sen ikväll.

tjingeling

solen skiner :)

Publicerad 2012-05-02 08:27:37 i Allmänt

idag skiner solen med, underbart!!! bara tråk att man måste ta tag i vissa större saker här idag på förmiddagen innan man kan ta och njuta ordentligt av både väder och bara få umgås. men måste man så måste man inte mkt att göra åt :P om det blir som tänkt idag kommer även denna dag bli totalt underbar och kvällen bli kanon.
nej finns en del att göra och förbereda så nu måste jag sätta igång, ha en kanon dag!

som sagt inte vaken... :P haha

Publicerad 2012-05-01 08:48:18 i Allmänt

lika fort som jag skrivit det här och skulle kolla numret kom jag ju på. det är ju en RÖD dag... vilket jag igentligen vet så väl.. hahaha kommer nog bli en kaffe till innan jag börjar greja annars kanske jag plockar undan saker i stället för fram ;)

försöker vakna..

Publicerad 2012-05-01 08:45:32 i Allmänt

sitter just nu med min första kopp kaffe och försöker fotfarande vakna till här. för idag ska det vara en lite grejar dag på hemma plan tillsammans med allt annat :P hehe gubben min var och hämta en expedit hylla jag köpte på köp och sälj sidan på fejan så det är nu i liggande position i köket. blev kanon bara jag som inte orkat ställa saker på plats i den än :P haha varit så mkt känslomässigt den senaste tiden. var o fira pappa igår som fyllde, men blev bara en snabbis då det blev lite annat med som dök upp för mammas del. och detta låter nog väldigt illa men jag  är helt slutkörd mentalt när jag går därifrån. Varfför exakt behöver vi inte gå in på ioch då skulle dessutom detta bli som en hel bok :P hahaha
Fråga flickorna om de ville hjälpa mig att greja lite sen, så sjunger vi väl och dansar samtidigt som vi brukar :) fick ett glatt ja, men om det svaret gäller även sen återstår att se hehe
tänker på syrran som håller på med roliga flyttstädet, tur för dig tjejen att det inte är 7 rum och kök du flyttar från, kanske hinner njuta ngt av dagens solsken :P
nej nu ska ja ta och dricka upp mitt kaffe, måste ringa vc med, har en levefläck som har växt.. :S känner en liten liten oros klump bara jag tänker på det..men det ordnar sig nog. ha en kanon bra dag allesammans och hoppas ni hade en trvlig valborg!

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela