jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

kort

Publicerad 2012-11-28 12:24:07 i Allmänt

cassandra hjärtat

kort från endast förra

Publicerad 2012-11-28 12:22:02 i Allmänt

snacka om att de ser så små ut och då e det taget förra året, känns redan stora men är ju egentligen fortfarande små. våra älskade hjärtan.

dessa härliga brudar :)

Publicerad 2012-11-28 10:17:41 i Allmänt

Läste precis Magdalena Graafs blogg vad den känslan känns igen alltså, älskar att läsa hennes och Monas Universum. så härliga ärliga personer med glimten i ögat har man verkligen märkt. :) jag rekommenderar verkligen att läsa dem man får både skratta samtidigt som man även känner igen sig och skönt att men inte är ensam om vissa saker här livet som det kan kännas ibland. Dem bloggarna har alltid piggat upp mig :)

Det fungerar verkligen!

Publicerad 2012-11-28 10:05:18 i Allmänt

japp idag fick jag testa det som jag läste om för ett bra tag sedan men vem vet "alla" kanske känner till det redan. Men i tidigt i morse, snarare klockan fem hade vi en kiss olycka i vår säng. In med lakanet i tvätten (resten hade klarat sig) och på madrassen hällde jag ut bikarbonat över som jag läst ska vara bra när det gäller tyg. och det är verkligen som jag läste, det suger både upp det och det luktar nu ingenting. jag strödde över det och bara låtit det ligga ett tag, tills man märker att bikarbonaten sugit åt sig. och det funkar verkligen. Underbart med tanke på att man har en stor tygsoffa också vilket man haft tur att det inget skett på än :P
Ett litet plus i kanten för det och rekommenderas verkligen till er alla :)

ro??

Publicerad 2012-11-28 08:53:02 i Allmänt

dessa två dagar som varit har varit väldigt intensiva. haft en del att greja med både hemma och så har man farit omkring lite eller gått omkring. igår var det bara för tråkigt att gå i ovädret så nu känner man ännu mera att vad gött det hade varit med körkort. Men de är verkligen dags att fixa det över huvud taget just nu känner jag av många olika anledningar och framför allt för barnens skull om man säger så. Allt så jag kan ju göra många saker med dem nu med, men det skulle ju bli lättare om jag hade körkort, det skulle gå smidigare. Jag skulle inte behöva promenera i tråkväder eller helt enkelt hålla på med bussar och passa dem tiderna hit och dit och man kanske missar den eller så blir man försenad osv..
har inte haft tid att skriva något inlägg knappt att jag har det u heller igetligen då cassandra gumman har kommit in i en redig period med gap skrik och bråk. Framförallt detta konstansta bråk mellan dem. Idag hann det inte ens gå 5 minuter innan dem var igång, så man kan ju säga att så mycket chans till att sitta ner eller kunna göra något med dem utan bråk är för tillfället omöjligt känns det som.
Känner för att träffa underbara svärmor idag faktiskt men hon bor ju två mil utanför stan. Vad hon ska bli terrad sen är körkortet är fixat alltså ;) hehe 
Nu börjar  jag bli lite kaffe sugen här och trion är på väg att börja bråka igen så nu är jag illa tvungen att rusa.
 
PS: skönt att lite snöflingor har dalat ner, hoppas verkligen det kommer mera för idag ska det pyntas :)
 
 

tandläkaren...usch

Publicerad 2012-11-26 10:48:16 i Allmänt

här har man tagit det relativt lugnt ett tag druckit kaffe och mys/lekt med Oscar och ska snart a mig en dusch. bäst att passa på när det stora är på dagis. Ska även till tandläkaren sen då jag vakna med tandvärk igår kväll, usch avskyr att gå till dit men har inte heller något val när gubben min passa på att boka tid när jag var och lämnade flickorna. så japp sen ska man dit och plågas en stund :( se vad de säger denna gång då jag också vet att mina tänder inte ser bra ut men de är en "litet" pris att betala efter att ha gått gravid tre år i rad ;)
ska plocka lite här med nu innan man hoppar in i duschen så man har gjort något av sina "mamma" sysslor ;)

sömnlös

Publicerad 2012-11-26 06:49:02 i Allmänt

japp inatt har jag inte kunnat sova mycket alls och när jag väl somnat har det varit oroligt och konstant vaknat. mellan tre och halv fem i morse satt jag uppe och mådde jätte illa sluta med att jag spydde galla...inte mycket men ändå och det är så typiskt mig när jag ej mår bra psykiskt över något eller så och det har varit mycket nu ett tag för både skallen och känslorna. det e väl inte förrän nu på nästan två månader som man börjat slappna av ordentligt och det är klart allt man burit på då hittar ju sina sätt att framkomma.
Här har det redan varit fart nu ett tag på trion och en olycka har redan skett så lille plutten och slagit upp ett litet jack i läppen. tur att det ej blev så farligt ändå mitt i allt. Han lugnade sig rätt snabbt. Cassandra och Anelia skiftar mellan lek och tjafs så ja det e full rulle. Kan väl säga att det är tur att det är dagis idag ett tag ;)
själv ska jag bara ta det lugnt när jag lämnat dem då jag e så seg efter i natt och skulle Oscar somna en stund kring den tid han brukar så tänker jag med slumra en stund faktiskt. ta mig en egen liten powernap så man orkar med dagen. gäsp nej nu en kopp kaffe kanske man kan vakna till lite mera en stund iallafall.

efter lite träning

Publicerad 2012-11-25 07:37:17 i Allmänt

min älskade sambo och vår tjeja min visdom som jag brukar säga ;)
efter ett skyddspass :)

God morgon

Publicerad 2012-11-25 06:35:04 i Allmänt

Här börjar det allt vaknas till, trion och jag är uppe och pappsen deras ligger i mellanting på soffan. Om jag skulle sätta mig där skulle jag nog lätt kunna slumra till jag men har nu slagit på en redig kanna kaffe till mig så en vaknar. Jag har ju sovit sedan 8 igår kväll till halv sex i morse blev väl för myket istället. att man aldrig lykas hitta en balans i sovandet och med andra saker, tex. när man ska ut genom dörren. Tar på sig antingen för mycket eller för lite kan ju aldrig lycas bli lagom jue hehe
Idag har man ingenting bestämt på schemat, idag för vi på lite go with the flow och gör det en känner för. har ju en del nu i veckan, möte på dagis på måndag och onsdag är äntligen containern här ute så då ska vi slänga lite sådant som man ställt undan och på torsdag ska jag iväg med en donna till lkpg och shoppa lite granna :) ska bli kul att ses på tu man hand så raringarna får vara hemma med pappsen. det blir härlig för det och få lite egnetid med pappa med och slippa morsan ett tag ;)
nu luktar kaffet lång väg=klart så nu ska jag ta mig en kopp och se hur länge "lugnet" varar ;)

Bill & Bull idag :)

Publicerad 2012-11-23 09:35:26 i Allmänt

här går man och taggar och bara väntar...japp jag vet ja e 28 men ser faktiskt fram emot att åka till Bill och Bull leka av sig själv lite och självklart de härligaste av allt flickorna :) Oscar ska ha en pappastund så länge, var ett tag sedan dem var själva med varandra med. hoppas bara svärmor tar på sig "rätt" kläder. sa till henne häromdagen, vet du vad du gett dig in på ;) fick då svaret nej det vet jag inte och så bara skratta vi :) det ska bli så kul och barnen älskar ju farmor och ja älskar henne likaså. ha tur att få e sådan härlig omtänksam och rar människa till svärmor. jag har haft tur/har fortfarande tur på så sett med underbara människor i mitt liv.
I morse var det jag som va ute med vovven då min gubbe har börjat få fruktansvärt ont i hälen igen. hälsporre alltså verkligen inte o leka med han kan ju knappt gå eller stå vissa dagar. tror det är tur att vi ska åka idag med så Oscar får lite egentid då den mindre ljuvliga syskonkärleken körde för fulla muggar redan tjugo i sex i morse. :O nu sover lilleman iaf och flickorna kollar för tillfället på tv och så går vi i väntan på farmor :)
vad ska ni andra hitta på denna vackra kalla fredag??

kom ej på någon bra rubba

Publicerad 2012-11-22 21:07:02 i Allmänt

Vilka dagar det har varit, det har gått i ett med barnen och varit en hel del känslosamt också. eller kanske inte så mycket för min egna del så men både tråkigt ledsamt till en del och framförallt irriterande. Orkar inte å in på exakta detaljer just nu. skulle nog bli en halv bok då sammanlagt. idag har det flutit på för fulla muggar och morgondagen ser man fram emot då blir det ett "träningspass" på bill och bull hahaha se om det bli ca desamma som sist... både en annan och barnen sover som grisar inte långt efter men i morgon blir det lite skillnad mot sist. det är jag och underbara svärmor som ska åka med barnen och hoppas på att en person till kan och vill hänga på skulle vara trevligt :) nämner inga namn då jag alltid vill kolla först så det är okej.
vad har ni andra haft för er de senaste dagarna då???
själv ska ja nu kila ut lite snabbt med vovven sedan rufsa henne en stund i pälsen innan en lägger sig ;)

zzzzzz gäsp

Publicerad 2012-11-18 20:04:25 i Allmänt

vilken dag alltså, mitt humör idag har åkt upp och ner ca halva dagen och sedan har man gått varit som i ett neutralt läge om man bortser från när man lekt med barnen då får man alltid skratta. men det tog ett tag innan dem var på bättre humör med. Morgonen och förmiddagen var det nästintill bara bråk mellan barnen men vad ska man säga så olika personligheter och så tätt man fått de fina. inte undra på att det blir en del bråk. tur att kvällarna för mesta slutar "lugnt" om man ska kalla det så ;) hehe varit rätt lugnt ett tag nu och barnen har sovit ett tag och jag gäspar stor som attan så nu snart blir det faktiskt till att sova. hoppas ni alla har haft en kanon söndag. jag kommer med ett längre inlägg i morgon. :)
kramen!

förlåt

Publicerad 2012-11-17 17:49:20 i Allmänt

varit lite dåligt med inlägg just nu men har haft häcken full med knådarna som idag kör på att starta ett tredje världskrig här började redan i morse. Hade några "lugnare" timmar iaf när Therese och Nils var här :) var inte igår an sågs så det var så kul så och uppskattat av barnen med. bara Cassandra hjärtat som blev ledsen när de skulle gå. resten av dagen har flutit på med bus lek och ett halv ton med bråk som garanterat kommer fortsätta till läggdags. Lugnar sig förhoppningsvis när det sen är dags för film och lördagsmys :) hoppas ni andra haft en bra dag och får en härlig kväll :)

mår ej bra

Publicerad 2012-11-16 08:36:59 i Allmänt

Blir tokig på detta snart efter min operation så har jag börjat men ny omgång av ppiller nytt märke igen. Ätit i ca två månader snart och slutar fasikeb aldrig blöda. Håller upp några timmar som max och så e de igång igen som nu kul att sitta här med denna värk från helvetet. Har så ont. Vet ej om ja ska avvakta..alltså ge de ett tag t o se om det vänder eller om man lika gärna ska lägga ner dessa också. Suck ska jag aldrig lyckas finna ngt som fungerar o jag jag vet att de finns spiraler men der är jag för feg för att våga sätta in. Vad tycker ni jag ska göra???

kaffe

Publicerad 2012-11-15 10:46:29 i Allmänt

Sitter just nu o tar mig en kopp kaffe och njuter av att umgås med plutten. Okej måste snart fixa t några saker innan flickorna ska hämtas sen men just nu bara lugn och ro. Tycker nog exa e gött med. Hon var med och lämna tjejerna förut och så tog vi en cykeltur efter det. Så ja alla bara har de gött just nu :)

gäsp

Publicerad 2012-11-14 21:11:55 i Allmänt

ikväll är jag seg, men samtidigt va götte sugen tills man slog på kitchen nightmares. helt otroligt vilka så kallade restauranger. detta är ett av de värsta jag sett, de har fått tillkalla en ambulans då en person blivit dålig av maten inom loppet av några minuter då är det illa. Gordon blev vansinnig, han krävde att få veta vad han fått serveratt och han kände direkt på lukten. oh fy tror jag sett för mycket på den serien faktiskt då man faktiskt inte ätit ute på ett bra tag :P fast det är klart det har ju också att göra med att man har ju tre fina knoddar med så man slänger sig ju ej in i bilen och bara drar.
idag har det varit full rulle, vi har busat lekt, myst bakade barnens favorit=chokladbollar. nu har det varit lugnt i ca en timme och det är maxgränsen för mig innan gäspningarna börjar bli stora ;) hehe
ska faktiskt ta och krypa ner strax då jag måste upp tidigt flickorna ska till dagis och jag ska försöka dona i ordning med vissa saker här hemma så man kanske kan komma igång med något som e riktigt kul :) vad det är tänker jag inte berätta, inte än iaf ;) hoppas ni alla jhar haft en toppendag! det har iaf vi :)
kramen!

hmmm

Publicerad 2012-11-14 08:50:06 i Allmänt

okej tydligen verkade denna blogg hoppa igång igen..fråga mig inte hur jag gjorde för det har jag inte en aning om hahaha

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela