jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

teknik=morr

Publicerad 2013-07-13 10:26:41 i Allmänt

Jag är verkligen inte teknisk...hur f**lägger jag ut bilder frånmobilen??? Jag trycker på kamerabilden och händer inget...morr morr morr..... Ngn med en Nokia lumia 620 där ute som kan hjälpa mig????

dagar

Publicerad 2013-07-13 08:23:06 i Allmänt

Japp dagarna bara rinner iväg. Och så härligt de är med solsken. Har dem senare dagarna haft trevligt besök och barnen har badat pool. :) Dock inte helt ensamma då exa självklart ska vara med ;)
Vi köpte en mindre pool åt barnen innan den större införskaffas,barnen är ju viktigast. De har så kul i poolen och snart ska ja gå ut och fylla upp nytt vatten i den. Solen har precis kommit dit där den står.
Idag tar vi dagen som den kommer då det är en del som är planerat nu framöver :)
Nu i veckan blir det en shoppingdag/ träffa en tjej som inte träffat på ett bra tag. Vi har ju så klart messat och pratats vid i tele men det blir ju inte riktigt samma sak som att ses. Det ska bli så kul. :)
Från de ena T det andra som vanligt;) hehe
Jag har ju ett tag funderat på att klippa håret igen men börjar nu ytterliggare en gång att tveka,jag trivs med kort men de känns som att de ska ha lite längd. Åtminstone när ja kollar på kort. Det är ju knappt att en hinner med att fixa de håret trots att det är kort. Det blir ju full rulle med en gång här.
Man önskar verkligen att man kunde slå upp ögonen och va lika pigg som barnen är, men det tar lite längre tid än så. Hehe
Nej nu ska jag umgås med min stora tjeja, Anelia och Oscar lyssnar på lite musik för tillfället,ja sjunga de älskar dem. Och Cassandra har redan tröttnat så nu får hon och ja göra något själva en stund.
Hoppas ni får en toppendag!
Kramen

sand????

Publicerad 2013-07-10 09:57:19 i Allmänt

Gårdagen var helt underbar på alla sätt och vis 😊 förmiddagen bestod av att motionera och skämma bort exa lite sedan blev det självklart bad i både pool och sjön. Inte så mkt för min del men de gör mig iget gassar gärna o solen medans mina ben får va i vattnet. Barnen hade jätte kul och hade lätt kunnat hålla på i flera timmar till. Även exa ;) Oscar har också spenderat natten hos farmor och farfar, vi har hade flickmys kvällen lång och fortsätter även med det nu 😊 tyvärr är ju inte vädret på vår sida idag men inte står det still för de 😉 har nu också hittat den kommande sandlådan till barnen då den på cheapy fått dålig kritik. Har kollat upp och det vore ju faktiskt bra om trät på sandlådan tål att stå utomhus.
Det kommer bli så bra så, ska bara hitta ett vettigt ställe att köpa sanden på så är det klappat och klart för sandleksaker har man verkligen en stor hello Kitty väska och lite mer ändå ;) hehe
Idag får det bli lite inomhus plockande utöver allt gos mys och lek.
Ska ni andra hitta på denna regniga onsdag då?
Just det min, älskling jobbar fyra dagar till sedan semester Lovely Lovely 😊

Ps: om någon vet var man kan köpa mycket sand T vettigt pris så säg gärna till då det känns lite sisådär att köpa rentvättat sand i säck. Sanden kommer ju ändå bli"skitig" med tiden när man leker ändå.

exas tur :) och fin dag..

Publicerad 2013-07-09 12:37:37 i Allmänt

Var en lite rörig morgon syskon emellan men lugna sig rätt snart och de har myst med pappsen medans jag tog en cykeltur med exa bort till slussarna där vi satte oss och tog en liten vilopaus. Exa drack vatten och bara njöt låg och kickade på folk och vovvar. Nu har hon även fått borstning kloklippning och massage. Självklart med assistans från barnen som älskar att pyssla om henne. 😊 Så nu sover hon gott i hallen,det svalaste stället just nu och det enda som fattas för oss nu är doppet i de fina vädret. 😊 Oscar sover just nu så de får väl avvaktas lite till iaf. Har passat på att fixa T disken med så det är klart nu är det bara mat under dagen och götta sig och njuta av sällskapet av varandra. 😊

njutit.

Publicerad 2013-07-08 17:11:50 i Allmänt

idag har vi faktiskt inte gjort så mycket än att umgås och bara njuta av varandras sällskap :)
Pappsen har ju dock varit på jobbet men är äntligen hemma :)
barnen har "peppar peppar" inte bråkat överdrivet mycket, helt enkelt en härlig dag och solen är fortfarande på våran sida :)
har nu gjort en fin dag som denna???

mix

Publicerad 2013-07-07 15:41:42 i Allmänt

Snart ska vi iväg på en trevlig fika och träffa lite släkt och barnen få träffa sina kusiner. Vet redan en krake som kommer att få "fly" fältet. Inte lätt att vara omtyckt av småbarns kusiner. 😊
Har tyvärr en tråk nyhet med, jag röker igen. Har gjort de nu ett tag,jag måste sluta och tycker faktiskt inte att de smakar så gott som många rökare tycker. Är nog mera vanan hos mig och sen när det är mycket annat som spelar in med. Har vissa "vänner" om vi nu är det som endast hör av sig när det icke verkar finnas någon annan tillgänglig. Det är tråkigt såklart när man tror att man är bra vänner men de hela tiden visas motsatsen. Dags att lära känna lite nya människor kanske.
Inte bara för min skull utan även för barnen, lära känna andra nya barn. Inte "bara" desamma som det är prat på och sedan blir det icke mycket.
Idag har det flutit på rejält med skiftande att vara både inne och ute. Fått gå in mellan, varven så barnen icke bränner sig men nu med så, blir pool nästa. Har ÄNTLIGEN hittat en som kommer att funka då det inte funkar att bada utan att vovven e med. 😉 Som sagt e man en i familjen och älskar att bada med då e det bäst med något redigt. Hahaha
Och förlåt att det inte kommit många bilder har ej lyckats få det att funka på mobilen än. Denna kärring och teknik alltså. Haha får väl se när jag få ordning på de annars får jag helt enkelt be ngn som själv håller på med att blogga och lägger upp bilder. Hoppas ni alla har haft en toppendag och får en bra kväll. Vädret e ju if på vår sida😉

Utkast: Jul. 06, 2013

Publicerad 2013-07-06 22:59:57 i Allmänt

En lång dag har det allt varit och T större delen bra 😊 bara nu framåt kvällskvisten som man svakat i humöret. Tar p en att vara uppe vid halv sex om morgnarna,va gravid och allt. Börjar också inse vilka som verkligen är intresserade av att ha en i ens liv..både bland släkt och vänner. Fast det är egentligen ett helt annat inlägg för sig.
Ligger nu i sängen och är helt akut och ska ju snart upp igen så måste försöka sova lite grann. Hoppas ni alla har hft en toppen söndag 😊 eller lördag menar ja jue 😉 trött ja lite kanske hehe

.......

Publicerad 2013-07-05 09:34:29 i Allmänt

Kom inte på någon bra rubrik. Dagarna som gått har innehållt både skoj och tråk,egentligen är de mina känslor som e de tråkiga så de hoppar studsmatta för fullt. Men de är ju också så jag är en känslig person över lag och graviditeten gör de ju inte lättare på den fronten direkt haha. Och nu har barnen semester från dagis så nu e de full rulle på alla plan. Kan man lugnt säga. Dem är så olika, vilket självklart är bra. Så de sk vara men det krockas ju också en del för det. Och jag har den senaste tiden haft lätt för att få dåligt samvete om jag inte har lyckats ställa upp T hundra för både barnen vovven och karl. Alltså att hemmet ser någorlunda ut när han kommer hem från jobbet samtidigt så vet jag att om de är disk och rörigt när han kommer hem så vet han att vi har haft en dag med massa kul och umgåtts istället. Det är ja själv som måste kunna bryta vanan. För det är ju för familjens skull i slutänden. Ja sj är uppväxt i ett hushåll där de e viktigt med ordning och reda osv och för mig är inte städning prio ett men samtidigt någonstans inom mig gnager det om ordningen. Låter jag helt skvatt galen eller? De ordnar till sig till slut bara det att de känslorna blandat med barnens bråkande gör att hjärnan kokar ibland och de känns ju icke bra heller. Oftst beror ju bråken på att de är så olika och alla vill ha sin vilja igenom. Det som inte accepteras är ju om de slåss, tro mig mig jag får mig några duster om dagen jag med. Ska faktiskt sätta mig ikväll och komma med något "system" för att se om det kan bli lite annat än onödigt tjafs och framförallt att de slår varandra. Någon dom har lite tips alla förslag mottages definitivt och jag vet de är icke mer än 4,3 och snart två men något måste man ju kunna göra för att underlätta lite då tjata/säga till fungerar inte och ignorera som jg fick höra en gång. Blev tio ggr värre så aldrig igen! Jag älskar våra änglar över allt o känner att jag vill lyckas finna en annan väg så de kanske blir lite lugnare på bråkndet. När de gäller lek och bus då ska barn höras ska de alltid. 😊 Hoppas ja ej gjorde debför rörigt nu. Skönt med helg nu eller hur? Vad ska ni göra den fredag? Kram

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela