jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

dagar

Publicerad 2013-07-13 08:23:06 i Allmänt

Japp dagarna bara rinner iväg. Och så härligt de är med solsken. Har dem senare dagarna haft trevligt besök och barnen har badat pool. :) Dock inte helt ensamma då exa självklart ska vara med ;)
Vi köpte en mindre pool åt barnen innan den större införskaffas,barnen är ju viktigast. De har så kul i poolen och snart ska ja gå ut och fylla upp nytt vatten i den. Solen har precis kommit dit där den står.
Idag tar vi dagen som den kommer då det är en del som är planerat nu framöver :)
Nu i veckan blir det en shoppingdag/ träffa en tjej som inte träffat på ett bra tag. Vi har ju så klart messat och pratats vid i tele men det blir ju inte riktigt samma sak som att ses. Det ska bli så kul. :)
Från de ena T det andra som vanligt;) hehe
Jag har ju ett tag funderat på att klippa håret igen men börjar nu ytterliggare en gång att tveka,jag trivs med kort men de känns som att de ska ha lite längd. Åtminstone när ja kollar på kort. Det är ju knappt att en hinner med att fixa de håret trots att det är kort. Det blir ju full rulle med en gång här.
Man önskar verkligen att man kunde slå upp ögonen och va lika pigg som barnen är, men det tar lite längre tid än så. Hehe
Nej nu ska jag umgås med min stora tjeja, Anelia och Oscar lyssnar på lite musik för tillfället,ja sjunga de älskar dem. Och Cassandra har redan tröttnat så nu får hon och ja göra något själva en stund.
Hoppas ni får en toppendag!
Kramen

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela