jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

Väntan

Publicerad 2011-10-23 12:47:28 i Allmänt

Här har man gått i väntan x antal dagar på att man ska få komma iväg till lkpg med karln men det ser ej ut att bli någonting med det...så jag drar med min älskade "skumbanan" någon dag istället :D känns som att det kommer bli betydligt roligare. Just nu kollar flickorna lite på tv men det börjar bli dags att lägga anelia en liten stund hon e så trötter. Lilleman ligger på babygymmet en stund och blandar mellan att prata och gnälla lite. har inte gjort så mkt idag under förmiddagen, busat lekt med barnen och självklart myst :) Städat och plockat med disk och lite annat som är ett måste i hushållet ju...
Senare sen idag kommer min älskade skumbanan och hennes yngsta grabb en sväng :) Vad cassandra kommer att bli glad alltså, hon är precis tokig i dem båda.
nehe om man skulle ta och lägga minsta tjejan nu då och sedan ska ja sätta mig med de andra två :) och hoppas tiden rullar på lite fortare. :P

fixa lite

Publicerad 2011-10-17 13:37:38 i Allmänt

Nu är det dags för mig att sätta fart här, Anelia har somnat och lille man likaså och cassandra älsklingen är ju iväg med pappsen.Har chansen att greja ordentligt nu, måste bara få i mig lite kaffe först ;) finns lite att pyssla med men bland de sista finputsningarna blir nu under veckan. Underbart underbart, känns så bra och skönt att man orkat, hunnit så långt med alla tre knoddar och hem o allt. Känner mig mkt lugnare på vissa plan än för ett tag sedan men det är klart vara höggravid och flytta och så kom oscar en vecka efter flytten och en massa annt utöver det och även efter. Phu, tur att man fortfarande står på benen iaf :P haha nej usch nu måste jag verkligen ta mig lite kaffe och sätta fart annars kommer det aldrig bli klart förräns ikväll då man hellre gör ngt med "kultingarna" :)

hm lite kaffe kanske??

Publicerad 2011-10-13 13:03:20 i Allmänt

funderar på om ja ska ta mig lite kaffe här eller om ja ska vila lite, anelia har ju inte somnat och lille man ligger i sitt mellanting igen. Skulle behöva städa i ordning lite i köket då man ej hunnit så långt där nu när man haft besök hela förmiddagen. den senaste tiden har varit väldigt mkt upp och ner känns det som, en berg och dalbana på lite olika sätt men som jag förösker tänka nu för tiden, finns alltid ngt positivt även om det är mitt i ett helvete. Inte för att det varit en rent helvete här alltså men ja ni förstår vad jag menar.
var ju livsfarligt att slappna av känner jag, tröttheten slår till direkt alltså, inte bra inte bra ;) haha nej får nog bli lite kaffe och se till att komma igång här.

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela