jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

blandad dag t tusen

Publicerad 2010-12-21 21:10:44 i Allmänt

Dagen började kanon idag :) hade en sådan mysig härlig förmiddag med barnen och så kom våran nya bvc sköterska hem hit på besök idag. För att kolla lite hur det är med mig efter förlossningsdepressionen och allt. Och det är mycket bättre än vad det varit på ett tag, har ju varit en hel del till och från men mycket av det/dem som drar ner en har man tyvärr blivit tvungen att klippa bort ur mitt liv. Och det är bland det bästa besluten jag gjort, känns hemskt att säga/skriva men vad ska jag göra??? Jag har min egna familj att tänka på och går jag och mår "konstant" eller mestadels dåligt så mår ju våra prinssesor även dåligt och det är de inte värt bara för att ha några fler inlandade i vårat liv. Det samtalet gjorde mycket och hon är jätte trevlig, Cassandra tyckte om henne direkt :) hehe tjejan vill visa och berätta allt för alla :) Hela eftermiddagen och kvällen var ju oxå bra, bara nu under kvällen det körde ihop sig en del men sådant som sker. Bara haft en del irritation till och från när jag kommit o tänka på vissa situationer och personer. men men det la sig ju relativt snabbt iaf....
Under eftermiddagen var man ute pch promenarade med cassandra älsklingen i pulkan :) Anelia var just då inne och fick lite egentid med pappa :) Vi hade så roligt och mysigt så.
Orkar inte skriva så himla mycket just nu faktiskt är rätt så trötter, har lite pyssel kvar att göra med och förbereda inför våran pepparkaksbakning i morgon. Pepparkakor kan man ju inte ha för mkt av under jultider, bilder kommer att komma :) Och även en bild på hur Cassandra, när hon velat ha lite välling, hur hon så fint "ställer" den på sitt egna lilla vis när hon ätit färdigt. Snart ny morgon och då nya tag och mera mys :)
I love my family!

inte min dag verkar det som...

Publicerad 2010-12-18 13:36:51 i Allmänt

inte just nu iaf... känslorna för vissa saker hoppar & far åt alla håll och kanter. Jag känner en viss saknad samtidgt men ändå inte, om ni kan förstå vad jag menar. Idag vet jag inte riktigt vad man ska hitta på, blåser halv storm ute. Vi får helt enkelt ta det som de kommer idag. Bara synd att jag för tillfället är lite ur spel, känner mig så arg då det av någon anledning är så att mig ska det tydligen inte funka att vara vän med, om den andra inte har barn själv för då funkar det galant och det tar sin tid innan man kan ses eller ibland höras till och med. Och i vissa lägen verkar det som att "folk" utan att nämna namn, ska bara vända det mot mig hela tiden, du hör inte av du gör inte ditt eller datt....ursäkta mig för att jag råkar ha två fina underbara barn då och inte längre kan bara säga visst, slänga på mig jacka, köra fötterna i skorna ta min väska och säga nu drar vi. Det funkar inte så helt enkelt. Ångrar så innerligt att jag inte yttar mig alla ggr tyvärr och det skulle jag verkligen ha gjort nu sist. Men det erkar som att denna "vänskaps" relation till folk bara kommer igen och igen med andra nya man träffar eller de gamla man har. Ibland då kan man undra är man så "grotesk" att umgås med eller helt enkelt bara tråkig då man nu har barn, iaf för vissa som ibland inte verkade kunna "fly" härifrån fortare än de gjorde...aja strunt samma om det just nu. Har bara en sådan dag då det far omkring lite väl mkt i skallen. ska lägga mig nu o slappa på soffan den lilla ministunden som är kvar tills prinssesorna  vaknar :) I love my family so much!

Skönt att det är klart

Publicerad 2010-12-13 12:12:55 i Allmänt

Det sista av julshoppingen till våra älskade prinssesor är klara :) Var med svärmor inne i lkpg igår det var jätte trevligt och tur att vi åkte som vi gjorde för efter lunch tid då blev det verkligen packat. Kändes abra lite lustigt att vara iväg själv men det blev ju kanon för oss alla. julshopping:klart, lite egentid:klart och framförallt flickorna fick egna timmar ihop med pappa :) klart att de vill få morsan ur huset med ibland ;P hehe Nu har man bara att slå in juklapparna och ja på ngt lustigt vis tycker det är jätte kul.. :P Mådde bara väldigt lustigt ett tag efter jag hade ätit men inte undra på, kom ju på att jag inte hade ätit ngt sedan kvällen innan, glömde bort mig egna frukost totalt på morgonen. Blir så ibland, jag måste vänta minst 1 1/2 timme innan ja kan äta, mår ju abra illa annars. Men som sagt den glömdes och åt inget förrän man kom hem närmre halv fem. Bidde lite mat "fylla" där på ngt vis, bara snurra i skallen men det ordnade sig ju efter ett tag.
Idag har det varit lugnt, har bara mys med barnen under förmiddagen och prata lite med therese, har just nu ett tvättmaskin igång som snart är klar. Blir alldeles lagom då småttingarna för tillfället har somnat, lite lunch sovande vill Cassandra älsklingen fortfarande ha :) har nu lite kaffe med som är klart, ska bli så gött nu att ta sin kopp och sätta sig i soffan om jag inte fastnar fraför denna skärm :P hehe blir ju lätt så. vad det blir resterande av dagen får vi se, karl stackaren slutar ju inte förrän nio ikväll, en heldag på jobbet. :S

En hel vecka sedan

Publicerad 2010-12-10 12:56:59 i Allmänt

man skrev något här, dagarna bara flyger förbi ju. Blir inte att man hinner med att skriva här heller om kvällarna för att man är antingen för trött i skallen eller så jobbas det på hemsidan eftersom företaget kommer att dras igång den 1 Januari sen :D ska bli så skönt och det känns riktigt bra.
Den senaste veckan har det varit väldigt blandat med känslor och tankar om vissa saker men varit betydligt mera skoj och positiva saker än de dåliga. :) Skönt det, o vi alla har ju våra upp & nedgångar. Vi har varit ute och åkt pulka en del busat och lekt inne som ute, haft mysiga familjekvällar. Det enda som är kvarnu innför jul är granen, helt otroligt att man redan är där igen... Känns som att det bara var någon månad sedan som julafton var. Dennsa julen blir vi hemma, karln jobbar ju tyvärr men vi får morgon och förmiddag tillsammans iaf :) Gäller att ta vara de små extra guldkornen i sin vardag :) Idag har vi inte gjort så mkt än busade och lekte i morse efter vårat morgon mys som barnen vill ha :) och så har vi varit ute med vovven, dansat lite och ätit lunch så för tillfället sover prinssesorna. Pratade med platen igår med och äntligen börjar vi närma oss för att få en botten lägenhet med uteplats och allt. Kändes riktigt kul faktiskt :) Det har gått rätt så fort ändå tycker jag men det är klart det är ju inte helt hundra på att det är här nere i ekenäs som det blir heller. Jag blir supernöjd bara vi får en med uteplats och allt för det skulle underlätta så mkt under vår och sommar. Man behöver inte ha hundstackaren inne, hon kan ligga på gräsmattan och götta sig emellan våra promenader. Visst man är ute mkt och så vår och sommar men en kan ju inte sitta ute precis hela dagen som hunden vill vara hehe :P Men men det har gått undan iaf så får vi se när erbjudandet kommer, man längtar och har man tur så kanske t sommaren eller åtminstonde under nästa år :P hehe
Nu ska ja ta mig en kopp kaffe och se om det finns något på tv:n att kicka på så länge, passa på att slappa lite för sen blir det pulkaåkning när töserna är vakna :)

kopp kaffe och lite ork...

Publicerad 2010-12-03 13:14:29 i Allmänt

ja tack för lite kaffe och framförallt ork...förmiddagen bara blåste förbi och tack för att man har så bra grannar :) körde ihop sig lite här så barnen fick jag lämna hos grannen inunder en snabbis så ja kunde springa ut med vovven. Det gick så bra allting så, cassandra pluttan märkte inte ens att mammsen försvann ;P hehe
sedan pratade vi en liten stund och så, ledsamhet kom de från cassandra när det var dags att gå hem för det vill hon inte, definitivt INTE! men vad skulle man göra då, började ju dra sig mot lunch och Anelia var trötter. Det som blivit tjinget med henne nu är att hon slockna direkt efter maten men bara i fem tio minuter så nu är hon övertrött och totalvägrar sova...F** jag som har en vovve att springa ut o kissa samt en massa tvätt och ta o.s.v. när jag legat på latsidan i några dagar nu igen. Det är ju när dem sover som jag vill passa på med sådant så jag bara kan ägna mig åt barnen när de är uppe.. Nu har det snart gått en timme och hon vägrar fortfarande vad man än gör, snart bara och ta upp henne så får hon väl gnälla då tyvärr....Vad ska man göra??? Någon som har ett förslag när det inte funkar att ligga brevid henne heller, ligger i våran säng nu så hon inte väscker storasyster sin..
Känner mig så"lealös" i kroppen efter nästan 14 dagars förkyldning och barnen varit dålliga dem med. Inget vidare alltså men så blir det ju ibland, bara synd att ork inte kan komma tillbaka lika snabbt som den försvinner då man blir dålig.

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela