jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

En hel vecka sedan

Publicerad 2010-12-10 12:56:59 i Allmänt

man skrev något här, dagarna bara flyger förbi ju. Blir inte att man hinner med att skriva här heller om kvällarna för att man är antingen för trött i skallen eller så jobbas det på hemsidan eftersom företaget kommer att dras igång den 1 Januari sen :D ska bli så skönt och det känns riktigt bra.
Den senaste veckan har det varit väldigt blandat med känslor och tankar om vissa saker men varit betydligt mera skoj och positiva saker än de dåliga. :) Skönt det, o vi alla har ju våra upp & nedgångar. Vi har varit ute och åkt pulka en del busat och lekt inne som ute, haft mysiga familjekvällar. Det enda som är kvarnu innför jul är granen, helt otroligt att man redan är där igen... Känns som att det bara var någon månad sedan som julafton var. Dennsa julen blir vi hemma, karln jobbar ju tyvärr men vi får morgon och förmiddag tillsammans iaf :) Gäller att ta vara de små extra guldkornen i sin vardag :) Idag har vi inte gjort så mkt än busade och lekte i morse efter vårat morgon mys som barnen vill ha :) och så har vi varit ute med vovven, dansat lite och ätit lunch så för tillfället sover prinssesorna. Pratade med platen igår med och äntligen börjar vi närma oss för att få en botten lägenhet med uteplats och allt. Kändes riktigt kul faktiskt :) Det har gått rätt så fort ändå tycker jag men det är klart det är ju inte helt hundra på att det är här nere i ekenäs som det blir heller. Jag blir supernöjd bara vi får en med uteplats och allt för det skulle underlätta så mkt under vår och sommar. Man behöver inte ha hundstackaren inne, hon kan ligga på gräsmattan och götta sig emellan våra promenader. Visst man är ute mkt och så vår och sommar men en kan ju inte sitta ute precis hela dagen som hunden vill vara hehe :P Men men det har gått undan iaf så får vi se när erbjudandet kommer, man längtar och har man tur så kanske t sommaren eller åtminstonde under nästa år :P hehe
Nu ska ja ta mig en kopp kaffe och se om det finns något på tv:n att kicka på så länge, passa på att slappa lite för sen blir det pulkaåkning när töserna är vakna :)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela