jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

mår inte bra idag

Publicerad 2011-03-20 16:06:50 i Allmänt

det är så typiskt när hela helgen varit bra,haft besök då vi ju firat Cassandra i efterhand eftersom hon var så sjuk när hon fyllde egentligen. Vi som skulle gått ut efter middagen här för en liten stund sedan fast iofs dagen är ju inte slut än så inte för den delen men det är tråkigt, mådde lite konstigt innan maten men nu vet jag inte ens hur ja ska beskriva det alltså. Och då åt jag ingen x-large portion heller direkt, men men så kan det ju lätt bli men tråkigt som satan är det när solen skinner för fulla muggar och allt med. Hoppas verkligen att det vänder inom kort.
ja ska ta och kila till mina sötisar och slappa lite på soffan med dem och så får vi hoppas att jag strax mår bättre så en kan gå ut.

nu kom segheten

Publicerad 2011-03-13 13:49:31 i Allmänt

denna ständiga trötthet alltså, den börjar driva mig lite vannsine nu,man ska väl orka att vara uppe mer än 5-6 timmar innan man känner att man kan sova tills nästa dag kommer. Har ju vardagssysslor att göra och framförallt två söta töser att ta hand om :) och det vill man ju verkligen ha ork till så varför säger jag bara, varför???? kan inte denna trötthet få släppa snart. usch det enda man gjort hittils idag förutom mat är ju dammsugning o lite tvätt/mys pys....

Gäsp gäsp, hoppas det vänder snart.

prosit...

Publicerad 2011-03-11 10:54:06 i Allmänt

Nu har förkyldningen kommit till mig men flickorna är ju iaf äntligen mycket bättre endast lite hosta kvar, skönt för nu har det varit snorigt och dant i två veckor. Så nu går det mot ljusare tider både med sjukdom och vårväder utomhus, underbart.
Cassandra pluttan fyllde hela 2 år i tisdags, stora tjejan. men firandet blir inte förrän efter helgen eftersom de båda var så dåliga den dagen så det blev faktiskt bara lite firande och en mysdag bara vi här hemma. var en mysig och relativit bra dag trots snorigheten. Kayleigh och Christian körde lite dropp in och firade henne :) hon blev så glad och "flörta" lite med Christian sitter ju aldrig fel för henne inte :P hehe
Annars har de för de mesta varit det alldagliga större delen av veckan. Har en ny barnvagn på väg med som kommer i början på nästa vecka :) En carena swing duo så skönt slipper de sitta och trängas i den vi har...alltså vår o sommar en kanon vagn men ICKE höst och vinter tid tyvärr men men såna köp kan man ju tyvärr göra när man har lite för bråttom med att fixa vagn. Man är alltid duktig på att vara efterklok.
Igår var man på ultraljud också :D hihi det är så mysigt att se den lille/lilla. Har ju bett om att få veta vad det är för kön denna gång med tanke på att det är tätt mellan älsklingarna och vore skönt och veta ifall man behöver köpa lite blått eller fortsätta på allt rosa man har ;P men framförallt jag e så nyfiken, känns som att tiden går jätte sakta har välidgt svårt att hålla mig vill gärna veta NU! haha bara hoppas de är hyggliga nog och berättar för en, det kan man ju inte vara alldeles för säker på tyvärr.
Jaha ser att klockan har skenat iväg här, dags att nysa vidare och hänga tvätten.

see yaaa!

En lugn dag efter gårdagens händelse...

Publicerad 2011-03-05 13:23:12 i Allmänt

som skrivet idag får det bli en lugn dag efter efter ambulansåkadet med stora tjejan igår, ja säger inget annat än krupp alltså.. Cassandra pluttan har endast haft det en gång tidigare och igår var det värre än första gången. Det kom som en chock för mig med jag ringde till 1177 bara för att se om vi kunde göra något mer än det vi gjort och det blir ju alltid värre för krakarna när dem ligger ner. Samtidigt som jag har sköterskan i luren vaknar Cassandra så jag fick lyfta upp henne i famnen, så sköterskan hörde ju henne och säger bara: det där är jätte jobbigt för henne, måste kollas dröj kvar ringer sos dem får skicka ambulans. Då kom det ju fem hundra ton tankar och känslor hos en annan med, idag kommer jag inte ens ihåg hälften av allt som for genom skallen. En annan blev ju också livrädd man är ju lite automatiskt inställd ambulans=FARA..och inte nog med det sambon var inte hemma just då och minstingen låg och sov...Allt hände så fort men kristin kom hit bara ngn minut efter ambulansen vi begav oss och hon försökte få tag i min karln vilket redan svärmor fått. Såg honom blåsa förbi oss i en reedig fart när vi var på väg till lasarettet och inte långt efter att vi anlänt kom även han. så utöver kortisonet hon fick när ambulansen kom hit så blev det inhalation... usch trodde hjärtat skulle stanna på mig jag vet inte hur många ggr...Våran lilla tjeja så ledsen men allt ordnade sig och mår idag bra tack och lov.
Idag har det hitills varit mest lek och mys pys :) Anelia kör ju på men cassandra tar det lite lugnare vilket är förståligt. Våra gullisar, nallen hon fick kommer ju allid vara ett minne och den gillar hon len och gosig med en tröja.
nehepp bidde en kortis om gårdagen här för nu kommer hårbollen och gnyr och visar att nu vill ja gå ut igen :)

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela