jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

går undan...

Publicerad 2013-08-07 08:59:32 i Allmänt

Här har dagarna bara flutit iväg. flickorna har ju börjat dagis igen efter semester stängt. Oscar plutten börjar sin inskolning nästa vecka :) blir kul för honom att äntligen få stanna kvar med sina syskon.
här hemma har man passat på att greja i ordning i trädgården så vi kan få den till 100 som vi vill nästa år. eller så har man varit iväg på något. idag blir det i alla fall till att riva och greja på framsidan och gubben är och fixar lite virke till de sista på staket och vedboden som han fixat i ordning.
Med andra ord ska vi tre (fyra med exa :) ) som är hemma spendera så mycket tid i trädgården som går fram till tjejernas hemkomst för vi ska ha en tjej dag sen. Japp Oscar blir hämtad av farmor och farfar i eftermiddag. gäller och passa på innan det drar igång för honom med hihi
Känns helt otroligt med att jag redan är i vecka 25, har mvc i morgon och knappt en månad kvar så fyller Oscar 2. tiden går så fort och det är verkligen som många säger Lev livet, det är för kort för att störa sig på småsaker och haka upp sig. lev livet och ta vara på allt! det är ett motto att gå efter. (självklart lättare sagt än gjort ibland men kan man så kör på! )
nu måste jag faktiskt kila igen, dags att komma igång lite då klockan redan är nio.
önskar er alla en toppendag!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela