jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

Utkast: Oct. 01, 2013

Publicerad 2013-10-01 16:49:35 i Allmänt

Denna dag har varit segdragen har inte gjort mycket alls utom att pyssla om våran lilla sjukling och umgåtts med de andra barnen.
Anelia har nu satt sig och spelar lite på datorn och vi andra sitter framför katten Gustaf och bara är just nu.
I morgon ska en försöka pyssla lite här hemma och greja en del. Låter kanske som en inget annat gör men blev en redig omställning att gå från en tre rums lya till ett hus på fem rum och kök.
Allt de största är ju på plats, det är ju allt småplock som alltid tar tid.
Har nu sagt att vi tar ett rum åt gången,viket självklart är de smidigaste sättet. Men ja e ju som ja e och vill ha ordning överallt, men nu är de som de är och de e bara att låta det ta sin lilla tid. Vi sitter ju ej i sjön precis. ;)
Nu ska ja fortsätta umgås med barnen innan de är kvällsmat och läggdags. Cassandra kommer ju vara uppe ett tag/ eller nja inte direkt så heller då hon sover mellan varven.
Gubben är nu iväg på en kurs fram till halv åtta. Min andra hälft,han,sliter på med allt och ingenting. Brukar säga de att finns de ngt du inte gör snart? ;) Japp sådan e han, drar sig inte för ngt. :)
Dags att kila nu igen, se om ja kan få i min lilla älskling ngt med som inte ätit på hela dagen.
Kramen

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela