jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

Utkast: Oct. 25, 2013

Publicerad 2013-10-25 13:03:44 i Allmänt

Just nu helt är man klippt slut på alla sätt som går.....dagarna Känns otroligt sega då en haft en del "falsklarm" och lite annat med denna bebbe i magen. Nu är de ca 3 o en halv vecka kvar till BF och de ska bli så skönt att få se vad de är för en som gönt sig samt börja kunna röra sig ordentligt. Går runt, (vankar runt) men konstant värk i ryggen och minsta lilla jag suttit eller stått still för länge ja stel som en pinne en liten stund innan kroppen kommer igång.
Värst är morgonen när en ska upp ur sängen, inga problem med magen så men de är stelheten. Tur att man har väggen så nära sängen då jag e tvungen att låta mig mot den varje gång ja ska upp ;) haha ser nog bra roligt ut.
Nej nu måste jag försöka ta mig från sitt läge i soffan och ta barnen som börjar bråka.
Ursäkta tråk inlägget och alla mellanrum men sker ej så mkt just nu. :p

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela