jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

<3

Publicerad 2013-08-02 16:43:53 i Allmänt

Nu känns det som att det är flera månader sedan man skrev något och det kanske det är men en har tagit till vara på alla fina dagar samt haft underbara stunder med jozzan :) tjejtid och shopping kan det bli bättre? ;) barnen har även fått nya cyklar så lite extra motion på den biten med men det sitter ju inte fel :)
Idag fyller Robban :) stort grattis på dig igen "gubbe" :)
Dit ska jag och gubben en sväng sen.
Hade även en shoppingdag med linda och hade sådan tur (av ren slump) att man kom när det var halva priset på rea priset:) gjorde några bra kalas kap.
Här hemma är det annars som vanligt barnen har hållit sig friska, se hur länge de varar,sista helgen nu och sedan är det dagis igen och Oscars inskolning börjar veckan därpå :) och dessutom ska gubben börja jobba igen. Nu e semestern snart slut och nu är de vardags liv igen. Tur att man har guldkornen i både vardagen, fin familj och helt underbara vänner <3
Även fått höra riktigt roliga kanon nyheter av några vänner, säger inte vem eller vad då jag inte vet in det är om det är okej för dem. Men jag är så glad :D
Nu idag har en endast hft en härlig hemma dag med mycket bus,lek och spring på oss alla. Att jaga kan vara så kul ;)
Nu ska vi fika lite här och senare anländer svärmor. & svärfar så ska vi iväg på lite kalas :)
Hoppas ni alla andra har de riktigt toppen!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela