jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

Böcker!

Publicerad 2013-05-30 10:08:06 i Allmänt

jag var igår kväll klistrad. mina böcker har äntligen kommit :) mitt perfekta liv med Magdalena Graaf och även hennes första som jag aldrig har läst och jag vill ju läsa dem i ordning så läser just nu det ska bli att sant nöje att döda dig.(började igår) vilken bok, vad jag har gråtit, fy F** säger jag bara. tagit mig genom halva boken och ska fortsätta ikväll. Jag kan inte riktigt beskriva känslorna man får när man läser den. jag som följer hennes blogg i dagens läge, hon är sådan underbar människa, bara älskar hennes blogg, rak, ärlig, ironi ja allt har hon. Ni som inte har läst boken, LÄS säger jag bara och så självklart den senaste med :)
Annars har dagarna flutit på som de brukar med fullt ös medvetslös på barnen och allt annat. och igår var Maria här :) var riktigt kul att träffa henne igen och hoppas det blir snart igen och så vill ju självklart Exa ha en lek date med Leia, och ja jag vill pussa lite extra på henne med ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela