jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

Sicken förmiddag

Publicerad 2011-05-29 13:05:10 i Allmänt

Sitter här och funderar på om man ska ta o hoppa in i duschen en sväng så man kanske vaknar till lite igen... Vaknade av Anelia skruttan som började skrika ledsamt i högan sky vid kvart över sex i morse. Hon hade på ngt vänster fått upp ena sidan på blojan så hela sängen och hon själv var nedkissat. Kraken tyckte inte om att behöva bli "avblaskad" direkt lika lite som jag själv var sugen på det, bara snurra i skallen av trötthet och knapp hunnit få upp ögonen. Och efter det spann det bara vidare med "olyckor" så nu har man igen ett helt berg med tvätt, är ju inte mycket ingentligen bara stora plagg och så men det blir ju så när det är täcken och allt... har kört en maskin iaf och trots att humöret inte var det bästa på morgonen så piggar prinsessorna alltid upp en och för tillfället sover de så gott så =)
GGGÄÄÄSSSPPPPP!!!! igen, ska nu ta och dricka det sista av kaffet här nu lite snabbt och nog ta den där duschen innan de vaknar så kanske man är lite piggare iaf.
kl tickar dags att sätta fart.

Inte min dag idag....

Publicerad 2011-05-11 12:52:22 i Allmänt

Sitter här med mkt frustration o allt möjligt. vet inte vad som hänt men känns inte som att det finns någon ordning på saker och ting längre och det är så mycket jag skulle vilja göra men det känns inte som att tiden varken finns eller räcker till för det. Vet inte vilken av trådarna ja ska börja med eller var alla finns heller just nu känns det som... har så mkt inom mig just nu att jag skulle vilja ställa mig i mitten på någon skog och skrika rätt ut allt jag bara orkar...Vet inte om det är normalt att känna så men ibland då undrar jag vissa stunder, om jag verkligen är "mamma" material, den känslan kan komma när det känns som värst. Allt i vardagen är för tillfället som ett enda pussel och det verkar ta sin tid iaf nu.... suck suck suck ajaja det är som det är men förhoppningsvid kommer det kännas bättre under dagen vilket ju nu är jävligt tveksamt.

Farmor & Farfar :)

Publicerad 2011-05-08 20:04:10 i Allmänt

Idag har vi varit hos min farmor o farfar en sväng =) Det var inte igår vi sågs direkt om man säger så, synd att det blir så då dem bor på landet och är lite till åren och har ingen bil och jag har ju inget körkort. Visst det funkar ju självklart med att ringa till varandra o kolla läget också men det är inte samma sak ju, men idan Äntligen så kom vi iväg o när man har två små på 1 & 2 år, samt en tredje knotte på väg så vet man ju aldrig hur ens dagar ser ut så nu blir det inte så mycket som man planerar in. Det mesta blir bara rent spontant :)
inte veckan som börjar i morgon men veckan efter så både fyller jag, samt och framförallt så kommer cykelkärran ngn av dem dagarna :) ska bli så roligt och skönt att slippa stressa för att klaffa in bussen och hålla tiderna annars stå och vänta en halvtimme till osv. nu är det bara dra iväg på den när jag vill/känner för det vilket den senaste tiden blivit väldigt ofta :P hehe
Kort sagt, vi har haft en kanoneftermiddag och mysig kväll =) töserna är så nöjda och lillan sover redan bara den stor som måste ligga och pilla med öronen på snutten en liten stund till =) Åka ut dit får vi göra om snart igen.
Nu blir det att slappa lite framför tv:n och sedan läggdags även för mig. :P hehe

:)

Publicerad 2011-05-04 17:19:13 i Allmänt

Det har varit mkt posititvt sedan i måndags och en får verkligen hoppas att det inte tar slut än :)
Varit på stan och kollat runt en del i måndags ihop med "fisen" som kom till oss på morgonkvisten:)  och så var vi hemma hos "fisen" och käka lunch. Det tyckte våra söta töser om, och sedan blev det ytterliggare lite busåkande badning väl på hemma plan och korv med bröd framåt kvällen=) vid halv sju slocknade båda tjejerna så gött så, var helt sluta och Cassandra som inget hade sovit på hela dagen heller. Hon vill och behöver fortfarande sova lunch även om det bara är en liten stund.
Igår fick min "fis" körkortet, tjohooooo!!!!! Grattis till dig ännu en gång ulla bulla =) så när vi åkte iväg idag var extra både kul och gött för då snodde vi min karls bil ;) hehe Varit iväg på både öb, biltema en runda på stan där vi möte en annan kompis samt en lunch :) riktigt trevligt och ja bara en redig kanon dag :) men nu är det faktiskt dags att köra igång här på hemma plan och greja en del :S mindre kul men ett måste.

Ps: om max 2 veckor kommer min cykelkärra. Yes ingen mera buss denna årstid =)

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela