jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

full fart för tillfället

Publicerad 2011-04-27 16:15:10 i Allmänt

har maten i ugnen blir fiskgratäng idag =)
tvätten är i gång och jag lkom tillbaka från affären för en lite stund sedan och har emellan det och nu varit ute med vovve oxå =) tyckte hon om exa skruttan. nu är det lite små plock att göra tills maten är klar sedan en kopp kaffe på det =)

Inte igår man var här & skrev.

Publicerad 2011-04-20 16:59:05 i Allmänt

jag är så dålig på att uppdatera min blogg så det är vidrigt inte för att jag vet om många läser den men :P hehe
Nu den senaste tiden har jag bara inte orkat då det varit/är mycket påfrestningar runt omkring och med kroppen tyvärr. Har börjat få en hel del problem men är nog inte så konstigt när det är tredje året i rad som man går gravid så. Men det är de värt :)
Var på ultraljud igår och bebben mår så bra så :) det ända som inte gick bra är att man fortfarande går i ovisshet om moderkakan sitter fel eller inte, det gick tydligen inte se ordentligt igår heller så de ska dem kolla igen men inte förrän i vecka 32 :O då är det ju för skjutsingen inte långt kvar och jag är mera nervös innför att bli tvungen att göra ett snitt än att föda normalt. Okej det är vanligt med snitt idag men om jag kan undvika det så gärna för mig.. usch!
Det viktigaste är ju att bebben mår bra och så men vore ju skönt att känna sig "mini" förberedd iaf om det nu är så att det blir tvunget med snitt...kanske man skulle hinna vänja sig lite med den tanken men men det är som de är och det ordnar sig ju i vilket fall.
Idag har det inte hänt mycket hitills, vi tvärlsockna som grisar både jag och tjejerna här efter lunch :)
trötta efter de senaste dagarnas bravader, blev väldigt chockad då man sist titta på klockan som visade 12:34 och helt plötsligt var den 15:36 :O precis allt rubbat för idag iaf, åtminstonde det som var planerat hehe vi kör på ren inpuls istället oftast det som oxå blir bäst! :)
Känns inte som att jag kommer vakna till någonsin, dags att slå på lite kaffe nu tror jag medans töserna kollar på musse piggs klubbhus som kommer efter favoriten Chuggington :) tågena är ju bara för goa tycker de, så mysigt och se dem.

Jag lovar er som läser eller den som läser här :P ja ska börja uppdatera mycket bättre, skärpning på mig!!!! hehe

smell ya later!

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela