jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

söndag morgon

Publicerad 2012-02-19 08:04:51 i Allmänt

Här är flickorna redan igång och kollar "sin" katten gustaf på film. Cassandra bara älskar honom så den har ju inte gått några gånger denna vecka :P hehe det har även varit inskolning under veckan vilket har gått kanon :D bara anelia som är lite blyg men har äntligen börjat släppa lite för en av fröknarna iaf så sakta men säkert. :) Nu i veckan ska dem lämnas oxå  :S tur att det inte är jag som går med dem, jag mår inte riktigt bra än. Varit dålig ett tag men nu borde det ju bara bli bättre tycker jag.
Gäsp! om man skulle ta och slå på sig lite kaffe så man börjar vakna lite kanske. :P sätta mig med flickorna och mysa framför tv:n :)

........

Publicerad 2012-02-01 16:56:40 i Allmänt

idag körde man järnet under förmiddagen med att städa i ordning, dammsög skura golv o.s.v. det enda man har kvar nu är att köra en maskin tvätt... Vaknade ju i morse av översvämning i badrummet. flickorna hade smitit in ocg tydligen är det stopp i det innersta handfatet då det rann så fint över kanten...då sover man verkligen, cassandra brukar ju säga t om det är något tokigt men allt vatten var väl bara för kul :P hehe så det bidde t att ge dem frukost lite snabbt och sedan börja svabba, inte så kul vid halv 8 på morgonen men sådan som kan ske då man har små "vildingar" ;) haft besök under eftermiddagen, alltid lika trevligt när bonte kommer. sj har man bara tagit det lugnt och myst med barnen sedan lunchtid, varit så skönt och äntligen så kommer inskolningen snart sätta igång. Vad kul det kommer bli för flickorna :)
nehe nu måste man kila ngn av mina tre behöver ett blöjbyte känner jag :P

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela