jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

hösten

Publicerad 2013-09-17 12:21:10 i Allmänt

Japp hösten är verkligen på intåg. Inte mer än 8 grader ute och träderna är härligt färggranna. De känns lite ruggigt men ack så underbart :)
Synd att Cassandra har sådan feber, får bli en,promenad senare sen idag när hjärtat kommit hem från jobbet och tandis är avklarat.
Här har vi ätit,Oscar sover och vi andra har bäddat ner oss i soffan och myser framför,tecknat. :)
Ja älskar sommaren men hösten är allt mysig den med :)

blandning...

Publicerad 2013-09-17 08:58:50 i Allmänt

Här trodde man att sjukstugan skulle vara över men så fel man hade, igår kom de rejäl feber på Cassandra. hoppas de ger med sig sedan så febern inte börjar gå runt för den har varit rejäl.
fast jag tror att både barnen och jag föredrar lite snorighet och feber än magsjukan.

Förutom en febertjeja här idag med lite extra kinkighet på så ska jag till den super roliga tandläkaren senare i eftermiddag. Har en tand som helt plötsligt igår bara nej nu ska jag spricka...ringde t dem direkt. Ja du hade kunnat komma idag om du ringt tidigare, bara hallå detta hände nyss liksom. jag ser inte in i framtiden... och 15:40 som först.
jag hatar, verkligen HATAR tandläkaren, blir kul att gå hela och vara nervös orolig inför de också. usch vad jag inte vill, sa åt gubben att han fick slå ut alla tänder på mig istället :P
fast han höll inte med, undra varför??? ;)

Mitt i allt är jag så träningssugen, något fruktansvärt.
Jag pratade ju med min barnmorska sist om träning och jag kan köra vad jag vill fast lugnt/måste lyssna på kroppen och undvika träning som har med magen att göra.
jag vill så gärna men tvekar ändå som sagt vill inte att bebben ska komma för tidigt. vi får se hur det går och blir.
Jag har ju iaf lagt om kosten till viss del och nu inne på 3 veckan utan en massa socker i kaffe och det känns bra. Har även börjat fastna för mera frukter :) förhoppningsvis håller de i sig även efter graviditeten så det icke bara är därför ;)

Ska ni andra hitta på denna vackra höst tisdag då?

mob bråk.....

Publicerad 2013-09-15 19:16:30 i Allmänt

min tele bråkar....
japp min mobil bråkar, har inte mycket tid till att sitta vid datorn dagtid så skriver ju då på mobilen. och flera ggr i rad nu har jag loggat in och skrivit långa inlägg och vad sker jo när jag trycker på publicera så hamnar jag på att jag måste logga in och hela inlägget borta.....Suck
det är ju inte så att jag hinner med att skriva om allt igen direkt och då hamnar det på hyllan istället.
det kanske låter sjukt eftersom de ej var länge sedan min mobil inskaffades men kollar faktiskt redan efter en ny.
en sådan "teknisk" brutta som jag är (absolut raka motsatsen) skulle inte ha införskaffat en "data" telefon som jag kallar den då jag inte fattar mer än hälften. Ungefär som med alla sorters datorer :P
nej får se när det köpet blir av, men de är ju ingen vild panik så sett. och min resa med träning kan ju inte komma igång ordentligt förrän efter bebbens ankomst och x antal veckor till efter det så.
bara tråkigt att ja var så klantig och inte kollade upp det noggrannare först. Men är man en klant så är man, ligger i Lindh genen, agera först och tänka sen hahaha ;)
hoppas ni alla har haft en toppendag, själva har vi en tjeja med feber Oscar mår ju bra och Cassandra raring spenderar natten hos farmor och farfar. <3 <3

vet inte hur.....Hjälp!

Publicerad 2013-09-13 20:19:32 i Allmänt

Nej jag vet inte hur ja ska göra...det handlar om läggningen på våra älsklingar. Vi gör som vi alltid gjort och har samma rutin om kvällarna för att inte röra till de för mkt.
Det är så att lilla anelia har en tendens att hela tiden springa upp eller så sätter hon sig upp och bara skriker. Vet ej varför hon börjat med de då,hon inte gjort det tidigare. Började med de för ca två månader sedan.
Min kropp säger ifrån till att skena upp och ner för trappen,då magen nu börjar bli rejäl. Och sitta på övervåningen i en timme till nästan två för och se till att hon håller sig kvar och lugn i sängen är ju inte idealet direkt. Jag vet inte vad ja ska ta mig till,och om ja skulle tillåta henne att komma till min säng ska,de andra två också med och då bara leker dem och lyssnar inte.
Hjälp någon som har något bra tips ?? Detta är inte hållbart för mig och ja känner mig samtidigt som ett svin mot henne.
Ps:de har nattlampa så rummet är inte kolsvart.

snabb varv..

Publicerad 2013-09-13 13:20:40 i Allmänt

gubben min och flickorna är ute och sågar till lite mera ved, själv ska ja köra ett mindre städvarv här nere och sedan sätta mig och mysa med Oscar plutten som febern verkar vara på väg på igen <3
och ja jag sitter hellre bara och myser och umgås, det har vi gjort hela morgonen/förmiddagen och ser nu ut som att inte bara en utan två tornardos har dragit fram här nere :P
ska försöka ge mig på att tömma mobilen sen ikväll och se om ja kan få in lite bilder här på bloggen. Se hur det går, eftersom jag är så teknisk ;) haha

sjukstuga

Publicerad 2013-09-13 07:16:15 i Allmänt

Japp här har vi nu sjukstuga,men som tur är så är det/ verkar vara en lindrig förkylning och Oscar plutten hade i natt rejäl feber. :(
Fast de märks skillnad mot när vi bodde i lägenhet. Barnen har klarat sig både längre tid på dagis och blir inte totalt utslagna av snorigheten. I lyan fick vi ju öppna överallt även vintertid för att luft cirkulationen va så dålig.
Tur att man har gubben han tog Cassandra o natt,då hon gärna sover på soffan sittandes när hon blir förkyld. Men först flyttade gubben och ja ut Oscars säng o ställde den bredvid våran. Så han och Cassandra älskling här nere och Oscar i sovrummet och anelia bredvid.
Nej klart Oscar får ligga bredvid oss med men de är sällan han vill och vi tvingar honom ej.
Han blev nöjd av att ligga i sin säng, och mammsen låg upp och ner i sin så han såg mig i mörkret. Anelia ja hon ligger överallt :p hon är en farare och en fighter i sömnen så. Inte så skönt alla ggr när man får sig sparkar eller vaknar av en knytnäve rätt i nyllet. Hahaha
Våra <3
Idag tar vi dagen som den kommer lugnt blir det iaf, i den mån som går ;)
Ska ni andra hitta på denna gråa fredag då??
Kram!

buhu

Publicerad 2013-09-11 07:44:50 i Allmänt

Hade skrivit världens inlägg och så bara försvann de :(
Har inte tiden att skriva om allting just nu,så de får jag återkomma med senare sen eller ikväll när barnen snarkar :p

söndag

Publicerad 2013-09-08 10:21:01 i Allmänt

Japp idag är de söndag igen och vardagen med dagis och allt kör igång i morgon. Blir skoj för barnen att åka, då Oscar nu e inställd på att när pappa åker så ska man ta dagis. När han åker på morgonen. Det har resulterat i en ledsen plutt nu när pappa jobbat hela helgen. Idag e sista dagen så i morgon lite ledigt.
Om man nu kan kalla det för de eftersom ja satt honom på lite grejande hemma :p
De e väl de tråkigaste med att vara gravid, man kan inte köra på som vanligt hur mkt man än skulle vilja.
Helt otroligt att man snart redan är där, snart förlossning igen och en ny raring anländer:)
Jag som haft tendens att få lite tidigare med så i slutet av nästa månad blir de till att fixa iordning med spjälsängen och så. Skönt att sådant e fixat även om de skulle bli tvärtom denna gång. ;)
Har en liten son här bredvid mig som börjar se lite trötter ut,blir nog att han nannar en stund. Tar påa krafterna att hålla 150 knyck från halv sex om mornarna. Haha
Inte undra på att en annan oftast sover vid halv tio ;)
Nu ska ja tå och förbereder lite kaffe och så då min andra hälft har en timmes lunch o kommer då hem :)
Kramen!

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela