jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

trampa

Publicerad 2012-06-30 06:06:25 i Allmänt

japp snart ska man trampa iväg mot jobbet igen :) ska bli lite skönt för skallen just nu känner jag då lilleman inte varit på humör och blandat mellan att prata/skrika/gråta sedan ca kl 4 i morse..kommit in i en fas där vi bara ska vakna tidigt vilket mig inget gör men han behöver ju ej slå på högsta syrenen direkt. :P hehe Ta o dona lite och sedan trampa iväg så tjejan som kört i natt får sticka hem och snarka gott :) inte ett dugg avis på det inte ;) ha en toppen dag nu allesammans!!

mysiga dagar..

Publicerad 2012-06-29 07:57:56 i Allmänt

Nu har man varit ledig onsdag och torsdag varit riktigt ljuvligt att vara hemma med barnen hade lite otur tyvärr dock så igår var det inte mkt fart på mig inte. fasiken blev troligtvis dålig av kycklingen jag åt i onsdagskväll så bidde inte mkt mera än ca 2 timmars sömn den natten :S men men det blev som det blev och gårdagen blev ändå bra :)
Varit bergodalbana mellan barnen som det alltid är och i onsdags på dagen var den den mindre ljuvliga syskonkärleken, bråk konstanst i princip i mer än halva dagen..tokstollar vad jag älskar dem. :)
Nu väntar en arbetshelg med start ikväll har nu aldrig uttryckt mig såhär tidigare men det ska bli riktigt kul att åka till jobbet, jag trivs så bra med dem som jobbar där & hoppas de gör med mig med om inte hoppas jag verkligen att de känner att de kan säga det... ska inte gå med tyst avsky ;)
Kolla t på kl nyss inte ens 8 riktigt än och jag har redan varit uppe i 3 timmar :P haha är man småbarnsmor så är man och vet ni vad, min lille kille ställde sig upp helt själv idag för första gången :D vad glad han blev när han kom upp bara stod och kolla på mig och skratta min älskade plutt. Han är 10 månader om bara några dagar men gud så "stor" han verkar men ändå inte. hänger ni med ???
nej måste försöka vakna lite här svepa en kopp kaffe t och försöka komma igång lite så man också kommer ut innan jag ska t jobbet sen. hoppas ni alla får en riktigt toppendag!! :)

usch

Publicerad 2012-06-28 09:38:21 i Allmänt

inte varit min natt,vet ej om jag blev dålig av kycklingen igår...sovit ca 2 timmar på hela natten mår fortfarande uselt...typiskt när man e ledig och solen skiner blir en extra lång dag idag..F** hatar att må såhär, hoppas ni alla andra får en toppen dag. sj vill man bara gå och sova tills i morgon ;)

underbara dag :)

Publicerad 2012-06-24 08:52:12 i Allmänt

I fredags var vu hos svärmor hela dagen lång och bara hade de trevligt och njöt :) barnen älskar att åka dit, helt tokiga i farmor och att trädgården är så stor som den är gör det bara extra kul och några fler+ i kanten :P
sedn blev hem och göra sig i ordning för lite party hemma hoss Jossan & Dennis :) det var så kul riktigt revlig på alla sätt och vis, var till och med öm i mina höfter i går efter dansandet ;) med andra ord var det ett bra tag sedan. herregud inte varit ute sedan början på 2008 så det var verkligen dags att komma iväg på något och jag är så glad att jag blev bjuden och ska jag vara helt ärlig så är det endast den andra privata festen jag blivit bjuden på under mina 27 år. Kanske ni förstår att man ibland har undrat vad fasiken det är för fel på en. Men igentligen inget har helt enkelt inte träffat folk det har klickat med helt enkelt och dem är så trevliga och goa. Gänget som var där var också trevliga och två av dem känner man ju sen innan dock en av dem många år sedan man prata med så det var riktigt kul :)
jag hade en kanon kväll och min stackars gubbe hade mindre kul här hemma tyvärr, okej man håller redan på att letar efter en annan lya men nu börjar man känna lite mera panik här. Ända sedan vi flytta hir har grannarna under oss fört en j**** liv flera nätter i veckan..jag har inget emot och någon granne har lite fest då och då eller så men när man vaknar flera ggr per natt av att det dundrar och slår gärnet i både vårat golv (deras tak) och i väggar och lite till så blir man rätt trött på det får ju aldrig sova ut ordentligt. Vi hörs vi med vi har tre småbarn med det är på dagen deras kan hålla på till fem på morgonen morr....och i fredags vart det riktigt jävla livat om man säger så..blev så pass att både ambulans och snuten var ute, och det lär ju inte vara sista gången direkt och tydligen många i trappen som hade ringt om dem. ren tur bara att våra barn inte hade vaknat alltså blev ju ändå orolig sömn för dem ett tag såklart. nej usch det var inte det tråkiga jag skulle prata om ju så nu återgår vi allt :)
fick lite sovrmorgon igår eller lite ända till 9:40 ;) var många många år sedan jag sov till den tiden. sedan gick det  lite halslomotion ett tag..på eftermiddagen kom underbara svärmor hit och så gjorde vi i ordning lite kaffe och tog med oss ut till lekparken. Så mysigt att bara vara ute barnen springer omkring och leker Oscar njuter gärnet av att farmor är här :) det var härligt så och när vi kom in vara det bara att sätta barnen i badkaret var fulla med sand överallt då cassandra busen fick för sig att hon skulle gå runt och slänga sand..tog en stund innan hon gav med sig. och så självklart lite fika med det som var kvar att den goa tårtan farmor hade bakat :) sen var det inte lång tid kvar till kvällsmaten och barnen var så trötta och nöjda dedm somnade gott alla tre här :) jag själv slockna på soffan inte lång tid efter att svärmor hade åkt. ;) idag blir det lugnt får ta en städvarv i lägenheten och framför allt tvätta som man inte gjort nu på två dagar.
hoppas ni alla har haft en trevlig midsommar, det har vi :)

tålamodet testas..

Publicerad 2012-06-22 10:06:35 i Allmänt

då menar jag mitt tålamod, våran stora tjeja blev ju tre i mars och hon testar definitivt. och sen är hon väldigt hyper aktiv hela tiden från att man kommer upp på morgonen till kvällen alltså. det går i ett hela tiden måste göra det för henne annars vet hon inte var hon ska göra av sig själv och det har märkts idag sedan vi gick upp. och för att ingen stor sak har skett eller att vi kommit iväg än har resulterat i en massa bråk och hys med/mot syskon och även mig. Hon kom för en liten stund sen springandes bakom mig (jag satt på soffan) och så smäller hon till mig rätt på där jag tog bort ena leverfläcken igår och satans vad ont det gjorde. kan man inte tro, vadå en liten leverfläck och några stygn men det kändes verkligen och det spelar ingen roll vad jag säger/gör (inte lyssnar alls-kan bli inskickad på rummet, eller att jag med ton läget markerar att nu är det nog) hon bara kolla på mig och skrattar. Frustrationen i en efter att det valsen med henne är dagligen kan bli rätt stor. Och andra tjejan är en liten spelerska= låtsas vara ledsen och låtsas gråter, går inte att säga till då börjar gråta äkta (tur att hon inte är sådan varje dag eller hela dagen) bara haft ett sådant idag :P och så lille oscar som blir så arg om han inte kan vara delaktig t hundra i allt, då tjurar han ihop och bara gnäller eller gråter. haha ja ni kan ju tänka er själva hur vissa dagar kan se ut här om alla 3 håller på samtidigt ;) hehe mina älskade "stollar" men det e klart dem har ju faktiskt mina gener haha nu är det något hyss på gång här. höjtar senare ;)

.....

Publicerad 2012-06-21 20:58:34 i Allmänt

Igår jobba jag hela dagen och sedan gick det ju i ett när man kom hem..inte lätt inte när mammsen kommer hem alla bara flyger på en ;) Idag har man varit bort på VC och tagit bort leverfläckar, fy f** vad nervös jag va..bara tanken på att de skulle skära i en gav mig en klump i magen men de som gjorde ondast var bedövningen. Det resterande kändes inte ett smack.. skönt det stort phu av lättnad. :) Och så var man förbi på jobbet och fixade i ordning med lite saker som var ett måste idag och sedan hem igen. var ju hemma däremellan med och tog en kaffe med underbara svärmor som var här medans jag for omkring lite. och så har det ju varit det "vanliga" varit ute med vovven busat och lekt/myst med barnen :) nu ska jag strax ta mig två toast occh sedan krypa ner faktiskt känner mig väldigt trött idag och jag behöver vila, det ömmar där de skurit och kliar ibland (måste ha stygnen i 10 dar), midsommar i morgon så iväg t svärmor ska vi :) spenderar dagen där och kvällen ska jag på party!!! :P helt otroligt va eller hur inte varit på ett party sedan början på 2008 helt jä*** sjukt ju ;P haha nervars jag är ju en familjemänniska men ibland måste man få vara sig själv. hehe :) nej nu måste jag ta och sätta igång med mina toast jag tänkt göra så jag kommer i säng sen. hoppas ni alla har haft en toppendag i den underbara solen :)

så härligt

Publicerad 2012-06-19 08:19:10 i Allmänt

alla mina intro dagar är klara och i morgon kör schemat i gång :) av alla ställen jag jobbat på förut så har jag aldrig känt mig så välkommen som här och vilket härligt gäng dem är :) känns så underbart så det är inte klokt kommer bli en kalas sommar att jobba där. idag är man iaf hemma och kan umgås med knoddarna och götta sig, känns fortfarande lite lustigt att lämna dem hemma och jobba men gud så gött för dem att umgås själva med pappsen :) cassandra skruttan har bråttom här idag snart dags för dagis och hon vet inte var hon ska ta vägen blir så sur jag säger inte än du får vänta en stund till. ;) hon bara skriker rätt och och springer iväg och vrålar några min inne på rummet. lilla gumman älskar verkligen dagis och så är ju tösen hyperaktiv till tusen krävs en hel del för att köra slut på henne och är det kalas väder och man är ute från förmiddag till kväll går det i ett, vill knappt äta ens en gång ;) tänk vad lätt vissa saker skulle vara om en annan hade den farten i kroppen dagligen hehe nu måste jag ta en kopp kaffe till och mysa lite med barnen får passa på nu innan det är dags att fara iväg i morgon igen :)

sicken helg t att vara lugn

Publicerad 2012-06-17 07:44:39 i Allmänt

åtminstone för min del har den varit lugn, märks att det inte vara igår man cykla både hit och dit och så fram & tillbaka till jobbet, barnen och full rulle på hemma plan när man kommer hem ;) haha känns riktigt gött att ha kommit igång faktiskt. I morgon börjar man kl 7 undra hur det ska gå :P det är en sak att kliva upp hemma men ändå kunna ta det i sin takt haha. men det kommer nog gå bra får inte glömma att ställa min klocka bara då barnen skiftat lite med när de ska vakna nu ett tag. så man inte tar för givet att de vaknar som vanligt kring fem halv sex slutar med att man vaknar när man ska vara på jobbet istället...haha igår fick man sov morgon till hela halv 8, det var inte igår men det är klart dem hade haft en heldag med början hos sin farbror Anders :) och vidare därifrån upp till farmor i vvk så när jag gick av i fredags kom jag hem till en tom lägenhet. kändes bra lustigt men samtidigt lite skönt med i lugn och ro hoppa man in i duschen och började dona lite för att hålla mig vaken, var så trött. men det gick så bra så tur att man fick lite sovmorgon, ja drog nog snarkningar t tusen kan jag tänka mig. ;) Skönt att Vätternrundan är över så alla tillfälliga uthyres lyor försvinner. Jag är på "jakt" efter en lägenhet med uteplats eller ett hus att hyra men känner mig lite kluven på den biten. Ett hus vore ju kanon men som har man det där i bakhuvudet, om de helt plötsligt en dag bara men jag/vi ska sälja så ni får flytta. ska man chansa ändå eller inte??? har en vän som nyligen råkat ut för det och allt skedde så snabbt så dem har fått mellan landa i en lägenhet medans dem letar nytt...så vill inte jag hamna och självklart förstår jag att har man väl bott i hus så vill man fortsätta med de. hmm hmmm hhmmm något som har ett förslag chansa på att hyra ett hus eller helt enkelt hyra en suterräng lägenhet med uteplats??? här ska en väl ta och busa med barnen en stund nu och sedan se film och mysa..vädret har ju blivit supertråkigt igen. kan det inte bara få bli sommar!!!! snälla aja svenska så kallade "sommaren" detta..nu lite bus hoppas ni alla har haft en bra helg hittills och får en fortsatt trevlig dag trots regnet :)

frustration...

Publicerad 2012-06-14 08:58:03 i Allmänt

kl är inte ens nio än och jag känner redan frustration i kroppen...idag är det tydligen och tyvärr en sådan dag,efterklok kan man alltid vara ju eller hur. som en person sa en gång att en trea fungerar ett tag att bo i men inte alltför länge och tyvärr så har den personen rätt.. med så små barn som en annan har så är det mycket ute aktiviteter som gäller men det problemet som har blivit är ju att det är fortfarande en hel del som behöver hållas någorlunda på vilket resulterar i att måste man gå in för att göra mat så har man barn som blir yxtokiga för de vill inte vara inne och vi som bara har balkong. Försöker finna något ställe med uteplats men det är ju lättare sagt än gjort och inom platen är det flera års väntetid och det flesta ställena utöver är antingen bostadsrätter eller stora suterräng lägenheter..finns det hjärterum så finns det stjärtrum, det är inte det att man behöver större lya som så men vore väldigt skönt med en uteplats så en annan kan greja i ordning på mat eller så men barnen kan ändå leka ute medans en annan håller på och sedan efter maten är det bara att man beger sig ut igen. aja bara hoppas det tycker upp något snart, eller att man finner någon annan stans kollar jag över lag i östergötland finner jag massa lägenheter med uteplats men då i mjölby eller linköping... skulle inte fungera så bra för mig som inget körtkort har och så vill jag inte hålla på att skifta runt på barnen. vill inte ha för långt till mina underbara vänner/släkt heller. Låter det fånigt eller??? ja jag erkänner jag är en redig familjemänniska ;) nehe dags att dona i ordning lite här nu. ha en toppen dag alla!

Full rulle..

Publicerad 2012-06-13 20:38:24 i Allmänt

Här har det gått i ett så pass att jag inte haft tiden eller så mycket ork heller att slänga in ett inlägg.. I måndags hade man information från Motala kommun hälsade på där ja ska vara under eftermiddagen igår förflyttnings teknik och allt möjligt. Idag skulle jag ha jobbat men fick ändra detta pass till fredag istället då det var lite som gjorde att man inte fick någon sömn i natt. Så jag jobbar kväll i morgon och fredag dag. Känns som sagt fortfarande lite lustigt att säga att man ska jobba men jag vänjer mig nog till slut. Hoppas bara jag får lite tid ihop en dag är så ja kan komma i gång med motiven ordentligt på mina krukor :) Är så trött i huvudet och vet inte riktigt vad ja ska skriva då det inte skett så mkt utöver mitt skenande inför jobbet de senaste dagarna. Här hemma har det ju varit som vanligt :) full fulle med bus/lek och massa mys och självklart kommer ju hyssen med ibland men det får man med på köpet ;) hehe ja ska strax ta mig en kvällsmacka och glo på en av min favorit serier som börjat på säsong 10, Hells kitchen :) gillar den serien som attan fast det e klart jag är ju också ett fan av Gordon, ok han e speciell men fan så ärlig och är det något han kan så är det ju mat! nu ska ja ta mackan och sedan kolla lite på de och hoppas denna kväll blir något bättre/lugnare än igår. hoppas ni alla har haft en redig kanon dag!!

är jag ute och cyklar??

Publicerad 2012-06-10 07:00:29 i Allmänt

Jag har världens underbaraste familj på alla sätt och vis men har en sak jag undrat över ofta..bli inte tokiga eller så nu men det är så att jag och min sambo har knappt sovit i samma säng sedan vi fick Oscar för 9 månader sedan. han säger att han älskar mig o det märks definitivt men det är klart att tankarna går om varför han inte kan gå in o lägga sig bredvid mig. Okej jag vet han har alltid haft ett sorts "tv behov " för o komma till ro i kroppen men se till att få upp den vi ska ha i sovrummet då kan jag tycka...Alla ni som har familj vet ju att det går ju i ett med att fara, dagis, jobb sedan hämta och så hem och så allt annat därtill på hemma plan både umgås med barnen, hitta på saker och sedan har man hushållsbiten också. det är ju inte mycket tid man har till att umgås bara vi två och (säg gärna till mig om jag är fånig nu) men att sova tillsammans är väl en del att visa närhet av varandra??? har jag alltid tyckt eller har jag helt fel?? känns som att något inte är som det ska :( aja det ordnar sig väl, eller det gör det ju så småningom på ett eller annat sätt till slut...nog om det nu :P här är det fortfarande sjukstuga, cassandra mår ju bättre så hon kan ju vara på dagis i morgon tycker jag men jag e ju inte hemma när hon ska dit för nu börjar det, en körig vecka och sedan börjar man jobba den 20.. :) så i morgon har man intro på platenskolan hela förmiddagen och så ska man vidare till brukaren på eftermiddagen. Så morgon dagen kommer gå undan, och tisdagen med med förflyttningsteknik på förmiddagen och lite andra måsten hehe så roligt det ska bli, ja jag vet att jag tjatar men när man inte jobbat ordentligt eller längre tag på lite över två år så har man kli i fingrarna på att komma igång. hehe Idag kommer svärmor också då ja ska sticka henne (insulin)...bara för att hålla lite sådana saker "vid liv" herregud helt otroligt, genom åren på äldreboenden har jag aldrig kommit över någon som behöver insulin, eller snarare fått chansen/hunnit att ge. dem ställena jag jobbar på har ju tempo varit i 200 knyck typ och då har man alltid missat såna tillfällen. jag tycker det är bra om man hela tiden kan hålla vissa kontinuerligt just när et gäller såna saker som insulin, eller något annat särskilt... Tur att det ändå sitter t stor del redan bara insulin biten jag inte är så säker på men det e klart nu ska man bli ännu mer hispig och sticka svärmor :P haha nej då går nog bra det där fast det är ca 6 års sedan jag stack någon... tänk på mig eller framförallt min stackars svärmor ;) jaha nu blev det dags att bege sig tydligen, här har nu lille man vaknat :) hoppas ni alla får en ljuvlig dag! (trots det gråa ute)

Snabba bud...

Publicerad 2012-06-09 08:44:12 i Allmänt

Nu är det verkligen snabba bud...jag har ju som sagt fått sommar jobb :) var en intervju jag var på igår då det gällde en brukare men jag som inte fick men som tur är hade de ju en till som jag vara garanterad att få os i så fall vilket blev fler veckor än vad som var sagt från början vilket känns underbart. Lite snabba bud bara som sagt, så nu på måndag är det intro på platenskolan till lunch och så ska jag lämna in mina betyg på kommun, på sen eftermiddagen ska jag till brukar och hälsa på för o kolla läget lite (se om det passar mig.) vilket jag inte tvivlar på. ;) och så på måndag då ska dit bokas in intro dagar då ja ska vara med, gå bredvid hos brukaren samt boka in en tid med sköterskan från vc så jag får min delegering. så om det går ihop sig som jag funderar på så kommer det bli så att intro på måndag & brukaren. tisdag är det förflyttning på strandvägen. sedan se om jag kan klaffa in intro dagarna hos brukare torsdag fredag och lördag. och onsdagen veckan efter den 20 börjar jag jobba och kör på ända fram till ca mitten av Augusti. Snabba ryck nu men det gör mig ingenting då jag är så glad att jag lyckats få ett jobb efter många om och men..många månaders jobbsökande av att skicka in papper, ringa runt, personliga besök osv. jag är så tacksam över detta..kommer mest bara bli lustigt att skifta då jag kommer göra det mellan dag/kväll och även nattpass ;P hehe prata med av de ordinarie igår var en klämkäck person så detta ska allt bli bra :) hoppas bara inte jag är på g att bli sjuk nu då barnen är förkylda som attan här och jag vakna och känner "ur spel" ..fasiken inte nu inte när jag precis fått jobb..håll en tumme för mig. usch jag måste sätta mig i soffan igen...bådar inte gott, F** F** nej bara bita ihop och köra ändå...

lite halvsegt...

Publicerad 2012-06-07 16:09:58 i Allmänt

Här är det en blandad dag till tusen, en del utav mig själv är rastlös och den andra halvan vill inget göra...Oscar bara gnäller och gråter, är inne i jag vill ha 110% uppmärksamhet tack!!!! varit relativt lugnt nu ett tag på den fronten men nu börjar det köras lite igen. Cassandra kraken har gått och blivit sjuk igen och Anelia vet inte riktigt vad hon ska göra då lillebror e för liten att leka på det sättet hon vill och storasyster orkar inte...mammsen finns ju men nej passar inte tydligen ;) knoddarna med vilja av stål. hehe Vovven ligger innanför dörren och inväntar husse då han e iväg en sväng. Får väl se hur vi gör sedan med, tvättmaskinen verkar vara på väg att gå sönder :S vi som nyligen införskaffat en tumlare,fasiken ska den behöva ryka nu också??? hm jaja se hur en gör sen..om man gör en service eller helt enkelt köper en ny. Undra om ja ska ta o slå på lite kaffe här, ta en lite "sen" fika med barnen och ta och dra igång sen då jag inget gjort idag förutom att plocka ur diskmaskin :P haha ser ut som flera tornados har dragit fram här haha ja kaffe lät verkligen inte fel iaf :P ska fixa till det nu. kram och hej så länge!

Inte glömda

Publicerad 2012-06-06 09:07:40 i Allmänt

NI som läser min blogg ni är inte glömda bara varit väldigt intensiva dagar här med allt mellan himmel och gjord. Även pysslat en del med min hobby som jag inte gjort på flera år, vilket är att måla krukor. så där är grunden lagd på alla krukor & fat, nu måste jag bara komma på vilket/vilka motiv jag vill ha på dem ;) Jag har en riktigt glad nyhet med, jag har fått jobb!!! :D känns underbart, okej det är "bara" under sommaren men man får ju inte en fot iaf och sedan får vi se. Ska bli roligt att testa på något nytt faktiskt, har aldrig jobbat som personlig assistent tidigare. Ska bli riktigt intressant och se hur det bli/kommer kännas. Tyvärr måste jag ta o köra igång här sedan så man kommer någonvart innan kl har hunnit dra iväg för mycket. See ya later! :)

första körningen....

Publicerad 2012-06-02 10:56:18 i träning

idag tvinga jag mig själv, jag vet att det har tagit tid som attan men inte kunnat göra något direkt efter att knät paja ett tag inte helt okej i det än men nu har jag tvingat mig och körde ett pass medans barnen bada, kör ju än så länge så mycket jag kan på hemma plan då jag är i så "dåligt skick" kroppen måste börja komma igång någorlunda innan vi kör igång med vikter på benen och så... När det gäller överkroppen har jag vikter till hemma och som tur är har man ju en karl som tränat bodybuilding så musklerna kommer jag verkligen åt på alla sätt som går ;) känns underbart just nu kanske inte så mycket i morgon hahaha Några bilder kommer jag lägga upp framöver sen när jag har skillnad att visa o kommer ju självklart lägga upp bilder under träningarna också framöver. Dags att sladder benen och resterande av kroppen kommer i form nu alltså men det e klart, tycker inte jag ser så tokig ut ändå för att ha fått tre barn på tre år :) okej det har för tillfället gett lite "problem" med kroppen men de kommer det bli bukt med nu framöver. körde idag hela kroppen, lovely lovely :) Nu ska jag ta och kolla lite efter "min" proteindrink och lite så då jag bara har fastnat för en sort ;) Och kom ihåg att be för mig så att benen inte flippar helt, behöver kunna röra på mig..haha kommer nog kännas mest i morgon, men kör ju bara 2x10 på alla saker än så länge.. Jag har ju tränat mycket förr så en får väl se hur länge det dröjer innan man kan börja öka och så vidare, men jag kommer inte ha bråttom att lyssna på sin kropp är det viktigaste i träningen.. Måste rusa nu ha en kanon dag alla!

Intervjuvn

Publicerad 2012-06-02 09:42:57 i Allmänt

Igår förmiddag fick jag ju som sagt ett samtal och fick dra iväg på arbetsintervju redan på eftermiddagen.. det kändes väldigt bra om man säger så men ska inte ha några förhoppningar så sett. Man vet ju aldrig som sagt men kom igen snälla låt turen vara med mig nu. för omväxlings skull ;) håll tummen för mig nu, inte båda bara betyder otur sägs det iaf :P hehe Har nyligen här kommit igång med att greja i ordning lite så man kan ge sig ut sen. Musiken på hög volym barnen leker, nu kör vi och hoppas ni alla får en toppendag!

.......

Publicerad 2012-06-01 09:39:00 i Allmänt

Längtar till måndag nu då jag ska till frissan igen, ska bli gött lite egentid och sedan komma ut därifrån som en ny människa. Igår gick det i ett hela dagen lång, cassandra somnade gött som vanligt en stund efter dagis. medans hon var där fick vi andra här hemma besök av farmor och Kenneth :) var trevligt som alltid. Just nu kollar mina busar på hitta nemo och kittlar varandra med jämna mellan rum :) mycket har ändrats den senaste tiden med den personen som är så elak mot mig, elaka kommentarer. Ni som varit här inne tidigare vet vad jag pratar om. Jag har även fått fått lägga över "bollen" på en annan person som nu får avgöra valet om vi ska ha kontakt eller inte..känns bra på ett sätt men samtidigt så sorgset då det är släkt, eller snarare familj. Men vad ska man göra det är redan två jag har sagt upp kontakt med för länge sedan då man automatiskt blivit indragen i så mycket och jag har min egna familj att tänka på men visst känns det lite tungt vid födelsedagar och högtider, ibland bara önskar man att det kunde vara som förr man sågs och bara hade kul/trevligt...det har tagit mig tid att kunna släppa taget och dem två och nu ska man kunna lära sig att tackla det andra också. Inte det lättaste och kommer ta tid men det är bara att kämpa på med det senaste och ja de andra två, de får jag försöka tackla när det stunderna av saknad kommer. Knät bråkar fortfarande en del på mig så vi får väl se om det blir någon träning idag skönast är ju om man kan köra hela kroppen men går det inte att köra ben idag heller så får jag väl nöja mig med att köra överkroppen. Nu ska jag ta och sätta mig lite med tjejerna framför filmen och sedan ta och greja lite. hoppas ni alla får en bra dag trots regnandet ;)

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela