jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

.........

Publicerad 2012-08-26 14:27:02 i Allmänt

idag är en dag då jag blir galen på mig själv...känner mig så nedstämd och vet inte varför. vad irriterande det är eller så har det med att göra att man inom kort kommer att träffa personer som man inte vill ha med att göra för mycket. eller så är det att jag vill så mycket men vet inte riktigt i vilket ände man ska börja. här sover två knoddar för tillfället och vad göra jag, jo jag sitter här för jag vet inte riktigt var jag ska göra av mig själv just nu. känner i kroppen att jag behöver vila, samtidigt som jag känner mig så rastlös så jag blir tokig snart. jag blir inte klok på mig själv när jag mår/känner såhär..dags att på något sätt försöka bygga upp mig själv, men måste då också gå till botten med vissa saker och det är jag faktiskt lite skrajsen för att göra. inte för vad jag ska "finna" hos mig själv men vill inte på ngt sätt börja må dåligt eller något annat med tanke på barnen.ja jag ska "bolla" lite med gubben ikväll får en väl se om jag kan få en rätsida på någonting...åtminstone kanske se vissa saker på ett annat sätt. aja det ordnar sig alltid på ett eller annat sätt även om det kommer ta tid....

ullared

Publicerad 2012-08-24 16:47:33 i Allmänt

jag och gubben ska till ullared....funderar bara på när vi ska åka. önska mig lycka till. har varit där 3 ggr tidigare och har avskytt det varje gång. alla verkar älska det men inte jag, inte då iaf. var ju i tonåren och ville göra annat än att gå omkring där och uggla. se om man känner annorlunda nu :P hehe här lyssnar vi på musik och dansar just nu och gubben min kommer hem om en stund och har då köpt med sig mat. det ska vi faktiskt unna oss idag hela familjen. det sker inte ofta inte så nu är det dags för det. så film mys och mat sen :)

filmmys

Publicerad 2012-08-24 14:25:36 i Allmänt

en sussande sjuk tjeja i soffan, snoriga lilleman sover med, anelia ville se tingeling och jag då?? hm gör nog "bubba" sällskap framför filmen och myser lite. trots snorighet och hosta så har vi en riktigt bra dag på andra sätt. :) och så fick jag ett roligt besked nyss..åter kommer med den saken lite senare. men roligt är det allt! hoppas ni alla har en toppendag och njuter i solen själva myser vi och ac:n svalkar oss gott.

behov

Publicerad 2012-08-24 11:29:02 i Allmänt

fick ett sms där bemanningen undra om jag kunde hoppa in i helgen om behovet behövs och självklart men se gärna till att ha en paus i telefonen då så jag når fram till er då...försökt ringa massor med ggr och inte lyckats komma fram till dem än. jag hoppas gärna in och jobbar jue.... nu blir det att under dagen ringa ringa ringa!!!!!!!

......

Publicerad 2012-08-24 09:38:54 i Allmänt

orkade inget skriva igår kväll var helt slut då man gjorde klart det sista med att både slipa färdigt och sedan måla jag första lagret på soffan :) det kommer bli så jäkla fint när det är klart.
idag blir det att umgås med barnen vanliga plocket och bara njuta av resten. har lite annat för mig också då..måste dra iväg och kolla upp nytt tyg till soffan och så när den ska sättas ihop. måste måla minst ett lager till så får vi se om det behövs något mera sen. just nu har klockan dragit iväg och jag måste sätta igång. måste sätta igång. se om jag får mera tid att skriva ett ordentligt inlägg senare sen. :P

förkylning

Publicerad 2012-08-23 07:02:32 i Allmänt

ny dag och som inte började så superkanon...jag vakna förkyld sambon oscar va de redan igår och anelia bröt det ut på igår kväll. Cassandra skulle fått gå till dagis idag men hon har fått den roliga hostan hon brukar få så det blir även för henne att vara hemma. typiskt hann vara en vecka på dagis så blev man dålig. men men vi e ju inne på första året bara så, de har ju endast gått sen februari så detta kommer ju hålla på till och från ett bra tag till. se om mna orkar ge sig på slipandet med möbler idag ett tag. har ju en del stora ytor kvar på soffan och sedan kör vi det med de fina pappret torka av och sedan kan en äntligen måla :) fick ju hem ekkistan och vitrinskåpet igår med så :) underbart har en del att dona med nu ett tag. hehe dags att slå på kaffe här nu och ha mys frukost med barnen :)

borta

Publicerad 2012-08-22 12:36:01 i Allmänt

orken känns för tillfället borta men bara att bita o köra på...här är lunsch och de precis klart nu ska man bara ta sig i kragen och ge sig ut med vovven. var i affären för en stund sedan. men nu snart får min sjuke gubbe kliva upp faktiskt, eller åtminstone hålla sig vaken så jag slipper låta som en upphackad cd skiva på barnen idag. får väl se om man kanske får för sig att slipa ngt sen men nu är det bara stopp. ggääässsspppp...aja ska väl ta och pallra mig ut här då så e det med gjort sen :P

dålig period

Publicerad 2012-08-22 09:06:51 i Allmänt

nu är det evigheter sedan man skrev ngt och ska jag vara helt ärlig så har jag faktiskt inte orkat bry mig... har haft en liten jobbig period inombords och har lite mycket på tallriken på samma gång. att jag ej lärt mig än heller som jillian michaels säger: ju mera kontroll du försöker ha desto mer kontroll förlorar du. och det stämmer till hundra. men nu börjar man komma någorlunda på "rätt" spår igen. har ju fixat en del nu så snart kommer mina nya brillor, pappret på min syn är iväg, klippningarna för mig och karln e inbokat nästa vecka. papper på det jag jobbat i Augusti måste jag lämna in och så vidare. det e lite pappers grejande kvar och så håller jag på och renoverar en kökssoffa min pappa och karl hämtade i måndags. Lite mera än hälften e gjor där så sen ska den bara köras med finare papper torkas av och sedan målas. köpas ny dyna och tyg och klä in den. kommer bli så bra när det är gjort. okej kanske lite väl stor sak att börja med när jag aldrig renoverat en möbel själv förut haha men det går allt ;) kul är det också och cassandra vill hela tiden ut och slipa...mina söta tjejer älskar att dona med den om de bara visste att det kommer en stor ek kista och en skåp också haha sen utöver det har man ju allt det vanliga betyret också, letar jobb, företaget familjen vovven ja inte är man rast lös inte ;) bara träningen som kommit i bakgrunden igen tyvärr men nu har jag en ipod med så det ska det allt bli ändring på och ja jag måste ha musik när jag tränar. Musik med redigt tempo det triggar igång mig ännu mera. man mår ju så mycket bättre när man tränar, tror faktiskt jag gått ner ytterliggare några kilon faktiskt och har mycket skoj att se fram emot nu de kommande veckorna. både för mig själv och familjen. och min lille Oscar plutt fyller 1 år om mindre än två veckor. :O helt otroligt vad tiden har gått fort alltså tycker att man nyligen kom hem med honom. och flickorna är egentligen inte stora men känns så stora. min älskade knoddar <3 här har man mitt i skrivandet fått slå på ice age 3 åt flickorna Oscar har somnat en stund då han nu är förkyld och gubben min är lika förkyld han. så typiskt men inte mycket att göra åt bara hoppas det är bättre om en dag eller två som det var för cassandra pluttan. Nu måste jag få i mig lite kaffe så man börjar vakna och dagen får komma igång till fullo. :)

inga knop

Publicerad 2012-08-07 14:52:06 i Allmänt

ja har definitivt ej varit många knopp här idag inte...är bra trött känner jag, avskyr att vara såhär trött man vågar ju ej knappt sätta sig ner och slappna av och gå på helspänn för att hålla sig vaken e ju inte bra det heller ju. ser ut som att jag får omboka mid syn tid i morgon då schemat för morgondagen kört ihop sig lite :( 3 gången jag får ändra tiden nu ju känns inte kul. hoppas ni alla har en bra dag här ska man väl dricka lite mera kaffe och se om man vaknar till och kan ta tag i något om inte annars kommer det väl ikväll som de blir ibland :P hahaha
ps:självklart har man gjort mat och lekt med barnen men inge mera utöver ;)

suck

Publicerad 2012-08-07 09:03:15 i Allmänt

igår jobbade man :) idag vet jag inte riktigt vad det blir, mår inte överdrivet bra i dag faktiskt. varken i kroppen eller i skallen. magen e helt ur spel,dags för en sådan period igen och så känner jag bläh för lite annat idag. börjar bli så trött på att det är jag som ska styra upp allt här hemma och behöva gå och tjata som att jag hade flera barn än tre..känns väldigt tråkigt det här antingen får jag göra 90 % eller så får jag tjata hur mycket som helst. jag älskar dig men vet i fan vad jag tar mig t snart.

god morgon

Publicerad 2012-08-06 07:11:12 i Allmänt

här är de för tillfället relativt lugnt har två av tre knoddar uppe. Idag blir de en del att greja med innan ja ska iväg och jobba i eftermiddag. ska in till stan en sväng innan dess också. tror jag iaf får se om orken/ lusten finns till det sen. vad ska alla ni andra göra idag då?

bara gött gött..

Publicerad 2012-08-05 18:00:04 i Allmänt

har bara lekt och myst faktiskt varit skönt de med, snart ska en tömma maskin och sedan ska vi äta lite :) ska bli gott och snart är det läggdags för lilla anelia som e klippt slut kraken bara gråter så trött är hon nu, trodde ju att hon skulle somnat med förut idag men icke, skam den som er sig liksom. det bästa spara man till sist Oscar går utmed soffan plus att han stog helt själv förut utan att hålla sig i något :) våran kille börjar blir stor. knapp 4 veckor kvar så fyller ju plutten 1 år redan det går undan. min underbara älskade familj >3 >3

nu är det segt...

Publicerad 2012-08-05 15:06:26 i Allmänt

dagen har gått i ett jag och flickorna var ute och åkte rutschkana ovh var i sandlådan en bra stund förut och så tog vi en promenad själva först, sedan hämta vovven och gick en runda till :P hehe det var skönt men känns nu att man varit mitt i solen då jag känner mig lite tung i huvudet nu.
gjorde mat när vi kom in och efter det har vi faktiskt bara legat och myst i soffan, cassandra somnade en stund. karln e ute på parkeringen och donar med bilen och Oscar plutten har precis somnat här. får se var resterande av dagen bjuder på nu och i morgon vankas det jobb :)

kom ej på en bra rubrik...

Publicerad 2012-08-04 16:17:33 i Allmänt

har ett knodd gäng som varit överallt och ingenstans idag vad vi än har gjort och bara den sanna syskonkärleken med gråt gap skrik tjafs, slagit varandra osv. ska bli skönt med en dusch sen och lite läsning ikväll om skallen min orkar...behöver bara en liten mini paus för hjärnan just nu så kan vi köra vidare sen. min skalle är inte på bra humör just nu. inte alls,den bankar.. inte kul. ta en snabbkaffe och ett snabb bloss, här får man inte ta det lugnt inte idag iaf ;) hehe

full fart

Publicerad 2012-08-04 10:57:50 i Allmänt

här har man förutom barnlek och allt annat, pratat med underbara Jozzan. Planerat för min överraskning till en person i slutet av månaden lunchen e på gång och flickorna busar järnet här. Oscar somnade en stund men vaknar nog när som nu. :) bara karln och vovven som fattas för tillfället på hemma plan så är "flocken" hel igen :P haha funderar på om man ska dra o träna i morgon under dagen. idag blir det bara teoriläsning. tror jag iaf får se vad som sker kanske blir både de och träningen. underbar dag, försöker bara att undvika att få i huvudet att jag endast har en vecka kvar på jobbet. :S känns tråkigt faktiskt trivs så himla bra där och för förhoppningsvis har jag ej "plågat" någon för mycket haha. nej nu e jag tvungen att sätta fart igen här. kramen!

ett samtal...

Publicerad 2012-08-04 08:23:43 i Allmänt

nu är man äntligen igång med att läsa inför körkort å allt nu kör vi :) satt en hel del igår kväll. det är en början iaf :) i fredags hade man en heldag och bara myste och lekte med barnen hela dagen lång. så härligt så :) idag är det en del på schemat iaf men inte så mycket, skönt det med hehe
pratade med en person igår som jag inget direkt har samtalat med sedan maj månad och det har faktiskt känns skönt att vara utan. skönt att slippa den där negativismen hela tiden, drar ju ner en annan med till slut. Låter kanske sjukt men min familj, (jag är uppväxt i) den är totalt splittrad idag och har ytterst lite kontakt med med vissa och det känns hemskt och säga och låter säkert som att jag är en rutten människa men jag mår faktiskt bäst av att det är så. Förut var jag till 80% av dagarna irriterad eller ledsen och tankarna bara for i skallen varför får man höra det? vad kan jag göra för att det ska bli bättre? vad gör jag för fel?? och mycket mer. jag var närvarande här hemma men ändå inte om ni förstår hur jag menar. och min familj är det viktigaste för mig, att jag mår dåligt=inte så bra mamma. Mår bra= en mycket roligare mamma ;) en mamma som är närvarande och inte bara som en siluett mellan varven. Jag är den jag är och det är inga fel på mig jag är den jag är och jag är underbar, på mitt lilla sätt precis ;)
Det kändes att samtalet med en av de personerna igår inte alls tog på samma sätt men fick ändå en mindre kniv i hjärtat denna negativetet ..och jag höll på att bli lika dan, tack att jag lyckats ta mig ur det. var ett bra tag sedan nu men bestämde mig själv en dag när jag hörde hur illa det lät när jag öppna mun o kommentera ngt. kände bara nej nu får det vara nog. okej det har varit en del som en berg & dalbana då jag egentligen inte tog steget att avstå helt förrän förra året. Jag vet inte vad tycker ni?? Är jag helt ute och cyklar, är jag hemsk som har gjort detta beslut?
nej men usch så jag skriver om detta, behövde väl få ur det ur systemet och nu är det gjort så nu lägger vi det åt sidan. Hur har ni alla andra då. stackars er som har en del av semestern kvar inte för att ni e ledig för det e ju underbart men vädret är ju kasst. :( inte ens en svensk sommar längre mera som höst tycker jag. hoppas ni får några mera soliga dagar innan det kör igång igen. och för er som jobbar hoppas jag på solsken när ni går av era skift då detta bara är för kasst.
värmande kramar till alla!

gymmet var gött

Publicerad 2012-08-02 07:43:41 i Allmänt

i tisdags kväll var jag på gymmet för första gången på länge, fast jag körde ingen styrka just då höll mig till motion så det blev både crosstrainee, cykel och löpband. så härligt :) trodde faktiskt jag skulle ha ont i bena igår men icke sa nicke var endast lite öm. igår jobbade man heldag med goa lola och "kocken" på kvällen. och när en kom hem gick jag en sväng med exa och sedan lite tv och snarkat som en stolle hela natten :P idag vankas det också jobb men idag är de kvällen som gäller. har lite att grej i ordning med här hemma och funderar på om man ska köra gymmet innan jobbet med.jag börjar väl med morgonkaffet iaf så man vaknar till lite, knoddarna är redan i full fart här ;)

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela