jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

hoppas på tillfriskning snart.

Publicerad 2010-11-29 20:47:15 i Allmänt

har inte skrivit något nu på några dagar då jag och lilla Anelia är genom förkylda..Det som är värst flr stackars Anelia är ju hostan,hon har knappt fått sova om nätterna. Som tur är har ju min underbara karln tagit henne om natten så jag har fått sova, känns taskigt men samtidigt har han ju rätt i det han säger: det är bättre att en av oss är helt pigg när morgonen kommer än vi båda är som zombiez. Stämmer ju,så sant som det är skrivet. Har inte skett så myckte de senaste dagar här hemma, har pysslat lite med vissa julsaker bara, lekt och busat med Cassandra så mkt jag orkat. Hon är ju helt frisk nu, bara hostan kvar. Anelias hosta verkar vara lite "lugnare" idag och näsan är inte för dan på henne så jag hoppas verkligen att det vänder snart, åtminstonde för hennes del. Nu resten av kvälla blir det lungt faktiskt, ska ta mig lite kaffe och ett bloss nu sedan blir det soffläge :P

kvällen här nu

Publicerad 2010-11-25 20:12:56 i Allmänt

Blir bara en lite snabbt inlägg här nu..har tvätt att vika och snart mera tvätt att hänga. Idag har det varit en riktigt kinkig dag. Anelia fick feber igår pga att en tand är på väg genom tandköttet, men hon har varit nogorlunda sig själv idag ändå. Cassandra pluttan däremot har åkt på förkylning här och det är så ledsamt alltihop och inte nog med bara snorigheten för kraken så har hon slemhosta... usch man tycker så synd om de små liven när de blir krassliga...Får se hur morgondagen blir med krakarna. Har inte gjort så mkt idag förutom tröstat och lekt med dem fast på deras vilkor, vilket inte blivit mycket. Cassandra hade en rolig period förut iaf :) hon gick till exas mat skål och hämtade mat och gick o matade henne. :) Det var riktigt roligt att se. Exa var så snäll med så, någon mer försiktig vovve får man nog leta efter känns det som iaf :P hehe snacka verkligen om att djuren har den rätta instinkten för såna saker.
Som sagt nu ligger barnen, stora tjejan har inte somnat riktigt än men Anelia är på god väg, har ju pappa brevid sig som har små sjungit och nynnat för henne. Det tycker hon om :) Och ja själv ska väl ta och försöka få dän rumpaaaa från soffan nu och göra lite nytta här hemma innan det är dags att krypa ner senare sen. Vill inte sova på soffan hela denna natt oxå :P hehe tvär slockna där igår ju och hade bara grymtat när karln försökte väcka mig :S kommer jag inte ens ihåg hehe. Hoppas Cassandra blir bättre snart och att Anelia slipper förkylningen, även om risken inte är så stor för det kan man ju hoppas iaf.

Tjoho

Publicerad 2010-11-23 22:28:07 i Allmänt

Så har denna dag bara rullat förbi den med, ber om ursäkt att sidan ser ut som den gör men det är fortfarande under uppbyggnad..Barnen ligger och sover som stockar för tillfället, skönt för dem. Idag har de varit en dag då dem båda varit en del ledsna och inte velat vara med på "notera" men det är klart man kan ju inte vara på toppen humör jämnt. Annars har dagen flytit på rätt så bra faktiskt med allt det alldagliga och även med allt bus och lek. Hoppas verkligen att vädret är bättre i morgon med, okej att det snöar men slipper ju gärna blåste om man säger så. Gäsp....Är lite seg här då det varit väldigt mycket under en lång tid, känns som att man skulle kunna sova i dygn, men det vill man ju inte. Kan ju inte missa att umgås med prinssesorna :)
Usch då nu kom det ytteliggare en gäspning till. Är nog dags att ge sig snart och gå o nanna kudden. Har ju hållit på med mycket nu innför julen med dem senaste dagarna med att putsa fönster,rensa lite och plocka i ordning. Nu är det bara förrådet kvar och så kommer hyggliga roger på torsdag och kör det som ska slängas till tuddarp, sen är precis allt klart. Bara lite juklappsinhandlig som behlvs oxå :P hehe det är inte helt klart än.
Gäsp Gäsp Gäsp....nej nu är det verkligen dags att nanna kudden, lägga mig brevid Anelia gumsan, dröjer inte länge innan mamsen somnat gött då med :)

Hoppas denna fungerar bättre...

Publicerad 2010-11-23 16:59:39 i Allmänt

har tidigare haft en annan blogg men den fungerade aldrig som den ska så förhoppningvis kommer der funka bättre här. Har många vänner som använder denna sida istället... Kommer senare ikväll sätta mig opch fixa i ordning den ordentligt. Passa på att öppna det här medans "stora" tjejan ser sitt älsklingprogram :P

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela