jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

god morgon

Publicerad 2011-02-28 08:06:53 i Allmänt

Här har vi en vanlig morgon :P flickorna är det full fart på medans mammsen här sitter och är seger, var så trött igår kväll när ja la mig så det småsnurra i huvudet och började må lite illa men så blir det ibland.
Hade ju lite egetid med Anelia skruttan igår då karln och Cassandra åkte till ett par vänner, var ett tag sedan barnen sågs nu och tur var det att vi inte var med. Anelia var så trött så hon tvärslockna redan strax efter kl sex, lilla tjejan. Jag trodde att en skulle få kliva upp redan kring fem då i morse men icke sa nicke, cassandra vaknade till o med innan henne, då är man trötter. Hade lite mys pys då när cassandra och pappsen kom hem sen på kvällen, hade tänt lite ljus och bara myste. Hon var så glad och så trötter lilla tjejan, tvärslockna hon med. Tog sin lilla snutte och la sig till rätta direkt när de var läggdags. Idag eller i morgon vet inte riktigt än så ska ja dra till stan och handla lite presenter, helt otroligt cassandra blir två och anelia nu i mars. Våra töser låter och ser så stora ut fast det fortfarande är små, lite större bebisar bara ;)
Nu ska ja ta och slänga på mig en kopp kaffe och kanske äntligen få vakna till lite.

God morgon

Publicerad 2011-02-25 07:14:54 i Allmänt

en redigt seg morgon är det här...tjejerna är det redan full fart på medans en annan försöker hålla ögonen öppna. Han/hon i magen vilket inte är stor än har tagit all min kraft nästan..det känns nästan som en pojke denna gång då jag mår helt annorlunda mot när jag väntade flickorna. Illamåendet har inte gett sig än heller men nu har ju de tre första månaderna gått iaf så jag hoppas att det när som helst bara säger " klick" så är det borta.
men så är det ju med den underbara nio månaders sjukan en vän till mig sa :P haha

nehepp nu får det faktiskt bli lite kaffe och se om man kan få lite energi i kroppen åtminstone för ett tag :P

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela