jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

sjukstuga

Publicerad 2013-09-13 07:16:15 i Allmänt

Japp här har vi nu sjukstuga,men som tur är så är det/ verkar vara en lindrig förkylning och Oscar plutten hade i natt rejäl feber. :(
Fast de märks skillnad mot när vi bodde i lägenhet. Barnen har klarat sig både längre tid på dagis och blir inte totalt utslagna av snorigheten. I lyan fick vi ju öppna överallt även vintertid för att luft cirkulationen va så dålig.
Tur att man har gubben han tog Cassandra o natt,då hon gärna sover på soffan sittandes när hon blir förkyld. Men först flyttade gubben och ja ut Oscars säng o ställde den bredvid våran. Så han och Cassandra älskling här nere och Oscar i sovrummet och anelia bredvid.
Nej klart Oscar får ligga bredvid oss med men de är sällan han vill och vi tvingar honom ej.
Han blev nöjd av att ligga i sin säng, och mammsen låg upp och ner i sin så han såg mig i mörkret. Anelia ja hon ligger överallt :p hon är en farare och en fighter i sömnen så. Inte så skönt alla ggr när man får sig sparkar eller vaknar av en knytnäve rätt i nyllet. Hahaha
Våra <3
Idag tar vi dagen som den kommer lugnt blir det iaf, i den mån som går ;)
Ska ni andra hitta på denna gråa fredag då??
Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela