jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

sand????

Publicerad 2013-07-10 09:57:19 i Allmänt

Gårdagen var helt underbar på alla sätt och vis 😊 förmiddagen bestod av att motionera och skämma bort exa lite sedan blev det självklart bad i både pool och sjön. Inte så mkt för min del men de gör mig iget gassar gärna o solen medans mina ben får va i vattnet. Barnen hade jätte kul och hade lätt kunnat hålla på i flera timmar till. Även exa ;) Oscar har också spenderat natten hos farmor och farfar, vi har hade flickmys kvällen lång och fortsätter även med det nu 😊 tyvärr är ju inte vädret på vår sida idag men inte står det still för de 😉 har nu också hittat den kommande sandlådan till barnen då den på cheapy fått dålig kritik. Har kollat upp och det vore ju faktiskt bra om trät på sandlådan tål att stå utomhus.
Det kommer bli så bra så, ska bara hitta ett vettigt ställe att köpa sanden på så är det klappat och klart för sandleksaker har man verkligen en stor hello Kitty väska och lite mer ändå ;) hehe
Idag får det bli lite inomhus plockande utöver allt gos mys och lek.
Ska ni andra hitta på denna regniga onsdag då?
Just det min, älskling jobbar fyra dagar till sedan semester Lovely Lovely 😊

Ps: om någon vet var man kan köpa mycket sand T vettigt pris så säg gärna till då det känns lite sisådär att köpa rentvättat sand i säck. Sanden kommer ju ändå bli"skitig" med tiden när man leker ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela