jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

morgon

Publicerad 2013-01-11 07:22:16 i Allmänt

här börjar man äntligen vakna till lite, blev väckt vid halv fem idag med som jag anade igår. ;)
det har inte varit en alltför lugn natt för min gubbe, han tog hand och lille plutten i natt då han har fått tillbaka den jefla krupp hostan och det bara rossla om kraken i natt. var ju inte länge sedan han var dålig och blev bra. hoppas verkligen det blir bättre när vi flyttat t huset sen då denna lya har noll ventilation förutom i badrummet. öppnar ju för korsdrag flera gånger om dagen bara för att få in ny frisk luft. Det blir vissa saker som blir lite "utmaningar" för mig efter flytt eftersom jag inte har körkort, jag och karln prata lite om det igår och det är som han säger, jag tappar lätt motivationen till saker. Inte till allt men till mycket tyvärr. :( varför vet jag ej exakt, jag bara gör det. vet att det är dags att ta det där körkortet inte bara för min egna skull utan för barnens skull samt exas. Kommer ju vissa dagar och så som jag känner att det vore så gött och ta exa och alla barnen och dra ut till ödebyskogen göra spontan trippar och hälsa på någon (då de flesta bor en bit från stan) och inte hela tiden får kolla med pappa och så fort man måste storhandla får man vara på honom osv och så slutar det ju ofta med att han åker själv eller med någon av barnen. Det skulle ge mig och framförallt barnen en helt annan tillvaro. Det är verkligen dags nu alltså och köra på med det där körkortet. wish me luck ;)
Just nu är det relativt lugnt iaf flickorna kollar på dora och Oscar har somnat nu en stund då han just nu har lite lättare att andas då han har fått sin medicin. då nu kör vi igen med den då 4 ggr om dagen ska han ha den när detta "tillstånd" kommer. vår älskade pluttis. hoppas det vänder inom kort.
själv funderar jag på om jag kanske ska slå tag i saken och hälla upp kopp kaffe nummer två och köra lite på körprogrammet. ;) låter bra för tillfället va?? har ju faktiskt varit vaken i tre timmar snart. hehe hoppas ni andra har sovit gott/sover gott och får en bra start på dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela