jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

trött,seg, humöret=hmm

Publicerad 2013-02-13 19:50:03 i Allmänt

vet jag har varit lite off idag här..är så trött i skallen och humöret har hoppat både uppåt och nedåt, japp nu e ciggen i skräp korgen men fasiken så sugen jag känner mig. har ju knappt gått en halv dag :P haha låter fjantigt och sjukt jag vet men det finns bättre saker att lägga de pengarna på och det blir en bättre miljö för både mig och barnen även fast det är utomhus jag röker. Att lägga av nu kan (förhoppningsvis) ge mig några flera år med barnen och gubben min. Om det klaffar så ska jag förbi mitt gamla sommarjobb i morgon förmiddag :) ska bli så himla kul att svänga förbi där. har aldrig trivts så bra någon stans förut.
efter det får det bli gymmet en snabbis då gubben jobbar kvällen och på fredagen får jag väl se hur jag gör tycker ej om att gå ner när det är mörkt. får se hur det hela löser sig. och nej icke glömt alla hjärtans dag i morgon, får bli en redig alla hjärtans dag lunch i morgon :)
hoppas ni alla har haft en toppendag!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela