jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

sicken dag hitills ;)

Publicerad 2013-08-20 13:17:19 i Allmänt

Natten har ju inte varit den bästa,endast sovit tre timmar i sträck. Denna graviditet är verkligen raka motsatsen mot vad de andra tre har varit. Men alla är olika :)
Har iaf varit lite duktig och gjort i ordning ordentligt i köket och satte igång en maskin tvätt och sedan gick vi alla ut förutom Oscar som vid det laget hade somnat.
Jag ville sätta igång med att gräva upp rabatt nummer två vid ingången men kom ej så långt innan exa fick ett ryck och stack iväg till grannen snett över oss. Och för er som inte vet, hon är ju husse tokig och han är på jobbet. Hon har trånat och längtat efter honom sen han åkte i morse. Vet ej om hon fick för sig att de var han när bilen åkte in för att parkera. Vad jag tyckte de var pinsamt men som tur va så var inte den killen hund rädd och han skratta nog gött för sig själv sen. Hade ja gjort av att se en gravid tjej försöka springa med håret på ända svettig av grävande, vrålandes efter hunden som hade cement i öronen hahaha.
Så nu har exa lös förbud när vi är ute och husse är på jobbet. Kan ju tillägga att on han är ute är hon max 10 meter ifrån honom. Gärna endast tre meter,hela tiden. Japp husse kär är hon allt. ;)
Blev inte så mycket mera gräva sen då flickorna började känna av mat suget, så in och värma på då vi hade rester kvar sedan middag igår. Och ja själv kom på att jag inte ätit frukost än. Inte så smidigt kanske, men nu har vi alla pillat i oss och de kommer att bli lite lugnt nu fram tills gubben snart kommer hem.
Ska fixa kaffe så de e klart när han kommer.
Sen blir det nog mera grävning igen. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela