jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

Sicken förmiddag

Publicerad 2011-05-29 13:05:10 i Allmänt

Sitter här och funderar på om man ska ta o hoppa in i duschen en sväng så man kanske vaknar till lite igen... Vaknade av Anelia skruttan som började skrika ledsamt i högan sky vid kvart över sex i morse. Hon hade på ngt vänster fått upp ena sidan på blojan så hela sängen och hon själv var nedkissat. Kraken tyckte inte om att behöva bli "avblaskad" direkt lika lite som jag själv var sugen på det, bara snurra i skallen av trötthet och knapp hunnit få upp ögonen. Och efter det spann det bara vidare med "olyckor" så nu har man igen ett helt berg med tvätt, är ju inte mycket ingentligen bara stora plagg och så men det blir ju så när det är täcken och allt... har kört en maskin iaf och trots att humöret inte var det bästa på morgonen så piggar prinsessorna alltid upp en och för tillfället sover de så gott så =)
GGGÄÄÄSSSPPPPP!!!! igen, ska nu ta och dricka det sista av kaffet här nu lite snabbt och nog ta den där duschen innan de vaknar så kanske man är lite piggare iaf.
kl tickar dags att sätta fart.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela