jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

Dagarna bara rann iväg..

Publicerad 2011-01-01 19:47:45 i Allmänt

Här sitter man och det är redan 1 januari det nya året :) hehe tiden bara rann iväg har ju inget skrivt sedan 21 december, förra året blir det ju nu. sitter här med en kopp kaffe och pepparkaka och slappar lite efter dagens lilla ommöblering och alla vardagsysslor. Just nu så sussar de resterande i familj sött :) de små änglarna var så trötta.
Julen var jätte mysig och go, bara synd att karln var tvungen att jobba men vi hade en riktigt mys morgon/förmiddag med lite jul frukost och julklappsutdelning. Lagom när töserna låg och sov kom min far och mor, satt vi vuxna själva och åt lite go julmat och så fick bubben skjuts av svärfar till jobbet. Lagom när de var iväg vaknade älsklingarna, fick dem lite mat och så lekte vi och myste. Sedan tog vi lite fika innan det var dags för nästa julklappsutdening :) men det var inte lite som mormor och morfar hade med sig :P hehe blev lite full i grin åt cassandra då hon efter 4-5 paket tog sin tutte och snutte och gick iväg då orkade hon inte vara med på det hela mer :P hehe sötnosen. Anelia tyckte ju självklart att pappret var roligast. Vi hade så trevligt och efter att ha tillbringat hela eftermiddagen med mormor och morfar så dök farmor och kenneth upp på kvällen. lite oväntat ja, flickorna var ju så trötta så dem höll jag faktiskt på att lägga när de kom så det blev en halvdan och hastig öppning av julklapparna och sedan nanna dem. precis när dem var helt klara så grät de båda två av trötthet pluttarna. Och att de var trötta märktes, anelia gav mig lite extra sovmorgon och cassandra vaknade inte förrän fem i nio :O det har inte skett på ett bra tag men roligt hade dem de. Alla leksaker var så roliga med så, leker tillsammans som sjutton med allt de fick :P hehe
Det man har gjort sedan ju fram till nyår är ju egentligen allt möjligt men för och dra det lite kortare, bus, lek, mys, pulka, promenader, bus mot varandra, kommit underfund med att man kan ju retas öven med vovven :P och en massa annat. som sagt varit full fart och det märktes ju igår vilken rolig social männiks en annan va på nyår, NOT...tvärslockna kring halv nio och vakna till en sväng vid halv ett...jippi det var det nyåret...aja inte mkt att göra åt när man har två småttingar det är fart på från halv sex på morgon till tidigast sju på kvällen så kan ju ens "egna" kvällar blir hur som helst hahaha

nehe om man skulle ta och plocka in disken då och se om det finns något på tv:n så man kan gå ner lite i varv och slagga skapligt ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela