jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

dagen

Publicerad 2013-02-12 20:09:43 i Allmänt

siken dag, den har gått både upp och ner, men kan det bli annat med barnen ;) Idag har Therese och Nils varit här en säng och ar så underbara att i mötes upp id dagis, hon hämta Nils och så hämtade i våra sötnosar. Flickorna blev glada över dem ar med och anelia som inte brukar vilja gå hem, då alltid sitter o ritar lagom när man kommer. hehe men idag gick det kanon bra när hon fick se Nils :) sötungarna. Dem ar här ett tag och det är lika trevligt som alltid. efter det besöket så ja har det gått i ett med barnen, mat, ja allt möjligt. disken tog jag ej tag i förrän efter de somnat här och snart är tvättmaskinen klar. Det är nu en annan passar på att slappar faktsiskt, men det har man väl rätt till? ;)
gubben min for iväg här för ett tag sedan, et ej riktigt till vem a polarna han drog till, finns ju några att välja på. hoppas han hinner komma innan jag deckar. Känns lite nu i kroppen att man går upp vid fem om morna igen, japp då vaknar både anelia och Oscar och börjar prata/små leka med varandra. galningar ;)
annars har det ej varit mycket mera idag, får se vad morgondagen bjussar på. hoppas ni haft en kanondag!
kramen

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela