jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

frånvaro

Publicerad 2012-12-03 10:33:14 i Allmänt

japp har en del frånvaro från bloggandet just nu, försökt blogga med telefonen ibland men den vill ej vara med o leka...har faktiskt haft lite span på en ny men det är en senare fråga då körkortet är prio ett just nu då det verkligen kommer behövas inom ett par månader så yes intensiv kurs är vad det kommer att bli. :)
annars är det ej mkt som sker just nu vi har ju sjukstuga här alla barn och jag själv är dåliga här så det e lite lek mellan vilovarven men mycket mera än så är det inte just nu faktiskt. har mest bara funderat på möbleringen till vårat nya blivande boende om ett tag :D ska bli så underbart på många sätt och ljuvligt att slippa dessa grannar inunder oss. detta blir då tredje flytten sedan 2009 och man kan ju ej påstå att de e kul och packa men där vi ska packa upp kommer kännas underbart. hoppas bara tiden kan få gå lite fortare ;) hehe
och nu kommer frossan igen, lite mera kaffe=värme i kroppen och sedan måste man plocka lite. Ingen som annars vill vara städerska här hos oss idag?? ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela