jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

fart,men ändå lugnt tempo....

Publicerad 2013-01-09 09:56:59 i Allmänt

japp lite fart har de varit på mig här iallafall. diskmaskin är igång på börjat att lägga ut alla barnkläder till salu vikt tvätt och nu kört igång en maskin. nu ska jag umgås lite med barnen sedan ska vi hjälpas åt med att packa lite, mat ska sedan fixas och sen har ju jag o karln första delen av tecken kursen idag mellan klockan två och fyra. se hur det utspelar sig och hur många vi blir.
Medan vi är där är farmor här med barnen, och är rätt säker på att Oscar kommer vara så nöjd när dem kommer sen. alltid skönt att bli lite extra bortskämd ;)
nej nu ska ja försöka väcka karln här med så han hinner vakna till i skallen innan kursen är sen. sj blev man ju väckt strax innan fem ;) hehe

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela