jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

träning

Publicerad 2013-02-12 09:48:30 i Allmänt

Igår var man och gymma, satan så gött det var :) började med tio minuter uppvärmning på rodden sedan körde jag mest axlar och rygg men även lite ben/rumpa med utfall och biceps, triceps ;) kunde fasiken ej hålla mig. men nu när man börjat komma i det hela lite mera så ska det bli sektionsvis hädanefter. annars kommer man väl (när en ökar i vikter) inte kunna röra sig ordentligt haha och det var jag ej vara med om igen då jag hade stora gå bekymmer i fem dagar första gången jag träna med gubben för lite över 7 år sedan. kunde knappt gå på fem dagar hahaha inte för att en körde med tunga vikter eller så, men någon som kört bodybuilding vet ju hur en kommer åt musklerna om man säger så. ;) tycker om denna gamla bild på honom, precis lagom i så fall. åtminstone i min smak. :P
ta det inte fel älskar honom precis som han är, nu är det träningsbiten jag syftar på sen finns de ingen som e läcker som fan när de deffat och allt. och inte om de e för stora i kroppen. därför jag gillar denna bild, precis lagom.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela