jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

Tjoho

Publicerad 2010-11-23 22:28:07 i Allmänt

Så har denna dag bara rullat förbi den med, ber om ursäkt att sidan ser ut som den gör men det är fortfarande under uppbyggnad..Barnen ligger och sover som stockar för tillfället, skönt för dem. Idag har de varit en dag då dem båda varit en del ledsna och inte velat vara med på "notera" men det är klart man kan ju inte vara på toppen humör jämnt. Annars har dagen flytit på rätt så bra faktiskt med allt det alldagliga och även med allt bus och lek. Hoppas verkligen att vädret är bättre i morgon med, okej att det snöar men slipper ju gärna blåste om man säger så. Gäsp....Är lite seg här då det varit väldigt mycket under en lång tid, känns som att man skulle kunna sova i dygn, men det vill man ju inte. Kan ju inte missa att umgås med prinssesorna :)
Usch då nu kom det ytteliggare en gäspning till. Är nog dags att ge sig snart och gå o nanna kudden. Har ju hållit på med mycket nu innför julen med dem senaste dagarna med att putsa fönster,rensa lite och plocka i ordning. Nu är det bara förrådet kvar och så kommer hyggliga roger på torsdag och kör det som ska slängas till tuddarp, sen är precis allt klart. Bara lite juklappsinhandlig som behlvs oxå :P hehe det är inte helt klart än.
Gäsp Gäsp Gäsp....nej nu är det verkligen dags att nanna kudden, lägga mig brevid Anelia gumsan, dröjer inte länge innan mamsen somnat gött då med :)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela