jessicalindhsbloggisch

En 28 årig mamma med fyra barn. Min blogg handlar om allt i vardagsliv, allt mellan himmel och gjord.

kvällen här nu

Publicerad 2010-11-25 20:12:56 i Allmänt

Blir bara en lite snabbt inlägg här nu..har tvätt att vika och snart mera tvätt att hänga. Idag har det varit en riktigt kinkig dag. Anelia fick feber igår pga att en tand är på väg genom tandköttet, men hon har varit nogorlunda sig själv idag ändå. Cassandra pluttan däremot har åkt på förkylning här och det är så ledsamt alltihop och inte nog med bara snorigheten för kraken så har hon slemhosta... usch man tycker så synd om de små liven när de blir krassliga...Får se hur morgondagen blir med krakarna. Har inte gjort så mkt idag förutom tröstat och lekt med dem fast på deras vilkor, vilket inte blivit mycket. Cassandra hade en rolig period förut iaf :) hon gick till exas mat skål och hämtade mat och gick o matade henne. :) Det var riktigt roligt att se. Exa var så snäll med så, någon mer försiktig vovve får man nog leta efter känns det som iaf :P hehe snacka verkligen om att djuren har den rätta instinkten för såna saker.
Som sagt nu ligger barnen, stora tjejan har inte somnat riktigt än men Anelia är på god väg, har ju pappa brevid sig som har små sjungit och nynnat för henne. Det tycker hon om :) Och ja själv ska väl ta och försöka få dän rumpaaaa från soffan nu och göra lite nytta här hemma innan det är dags att krypa ner senare sen. Vill inte sova på soffan hela denna natt oxå :P hehe tvär slockna där igår ju och hade bara grymtat när karln försökte väcka mig :S kommer jag inte ens ihåg hehe. Hoppas Cassandra blir bättre snart och att Anelia slipper förkylningen, även om risken inte är så stor för det kan man ju hoppas iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessica

En glad sprallig och (även galen har jag fått höra) tjej. Har 3 underbara barn, en schäfer tjeja på 5år och en underbar sambo. Här är det en tillvaro som går både upp och ner och ibland på tvären samtidgt som man nyligen kommit igång med träning ordentligt. dagarna går i ett på ett eller annat sätt och blir lätt tokigt vissa dagar men gud så underbart det är!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela